Flere indbrud meldt til politiet

31. maj 2016 112

 

På et tidspunkt mellem fredag og mandag blev et vindue brudt op på Johannes Kochs Vej i Gråsten. Tyven har været inde, men har tilsyneladende ikke fundet noget, der var værd af stjæle.

Hos Gråsten Skytteforening på Ravnsbjergvej i Rinkenæs blev der først knust én rude, men her kunne tyvene ikke komme ind. Derefter blev en rude i en dør knust og her kunne tyvene nå den indvendige vrider og låse døren op. Der er tilsyneladende ikke blevet stjålet noget.

I løbet af natten til tirsdag kravlede en gerningsmand ind gennem et vindue i et hus på Dybbølparken. Vinduet var låst med en sikkerhedshaspe. I huset lå en 83-årig kvinde og sov, men det generede ikke tyven, der både var i gæsteværelset og i stuen. Fra gæsteværelset blev der stjålet to smykkeskrin, der indeholdt diverse brocher. I stuen blev skuffer og skabe gennemrodet, men der blev tilsyneladende ikke stjålet noget. Tyven forlod stedet gennem hoveddøren.

På Præstegårdsvej var der forsøg på indbrud kl. 00:45 i nat. Tyven forsøgte at bryde en terrassedør op, men det hørte husets 55-årige kvindelige beboer. Hun råbte op og så stak gerningsmanden af, siger politiet.

Kvinden kunne ikke give noget signalement af tyven.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk