Flere indbrud meldt til politiet

31. maj 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

På et tidspunkt mellem fredag og mandag blev et vindue brudt op på Johannes Kochs Vej i Gråsten. Tyven har været inde, men har tilsyneladende ikke fundet noget, der var værd af stjæle.

Hos Gråsten Skytteforening på Ravnsbjergvej i Rinkenæs blev der først knust én rude, men her kunne tyvene ikke komme ind. Derefter blev en rude i en dør knust og her kunne tyvene nå den indvendige vrider og låse døren op. Der er tilsyneladende ikke blevet stjålet noget.

Artiklen fortsætter under annoncen

I løbet af natten til tirsdag kravlede en gerningsmand ind gennem et vindue i et hus på Dybbølparken. Vinduet var låst med en sikkerhedshaspe. I huset lå en 83-årig kvinde og sov, men det generede ikke tyven, der både var i gæsteværelset og i stuen. Fra gæsteværelset blev der stjålet to smykkeskrin, der indeholdt diverse brocher. I stuen blev skuffer og skabe gennemrodet, men der blev tilsyneladende ikke stjålet noget. Tyven forlod stedet gennem hoveddøren.

På Præstegårdsvej var der forsøg på indbrud kl. 00:45 i nat. Tyven forsøgte at bryde en terrassedør op, men det hørte husets 55-årige kvindelige beboer. Hun råbte op og så stak gerningsmanden af, siger politiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvinden kunne ikke give noget signalement af tyven.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 Erhverv, Nordborg

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år

25. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fonds jubilæum markeres den 29. oktober kl. 13, med en festligholdelse på kunsthalspladsen på havnefronten mellem Multikulturhuset og Alsik. Her vil bestyrelsesformanden for Bitten & Mads Clausens Fond, Peter M. Clausen, overrække to jubilæumsgaver fra Fonden til Sønderborg Kommune. Skatteminister Morten Bødskov taler ved overrækkelsen af jubilæumsgaverne. Derudover deltager Sønderborgs byråd, […]

Læs mere...