Flere kommuner har hævet prisen for dagtilbud og SFO – men ikke Sønderborg

18. januar 2023 Samfund
Pressefoto
Pressefoto

I Sønderborg har vi ikke hævet den procentvise forældrebetaling i dagtilbud og SFO, siger formand for Børne- og Undervisningsudvalget Jesper Smaling til SønderborgNYT.

Flere andre kommuner har med virkning fra 1. januar hævet prisen med op til 300 kroner om måneden.

”Taksterne på dagtilbud og SFO bliver reguleret en gang årligt og det fremgår af takstbladet, som er godkendt af Byrådet i november måned”, siger udvalgsformanden videre.

”Hvis du ser på prisen for dagpleje og vuggestuer, så er Sønderborg den klart billigste kommune i Sønderjylland”.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Men her i Sønderborg har udvalget og Byrådet ønsket at holde priserne i ro i forbindelse med budgetlægningen, da inflation og stigende priser på energi har berørt mange børnefamilier”, siger Jesper Smaling.

Bureau 2000 har indhentet oplysninger fra alle landets kommuner om forældrebetalingen i dagpleje, daginstitutioner og skolefritidsordninger. Se undersøgelsen her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...