Flere kontroller ved den dansk-tyske grænse

12. august 2015 112

På få måneder har dansk politi øget antallet af kontroller ved den dansk-tyske grænse væsentligt, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.grænse

Det er sket, efter at et flertal i Folketinget i maj vedtog en række nye kontroller i tog, i busser og på motorveje på den danske side af grænsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har gennemført væsentligt flere kontroller på baggrund af mulighederne i de nye regler fra maj. Vi kontrollerer ud- og indrejse, og fokus er på ulovligt ophold og illegale personer, menneskesmugling, omrejsende kriminelle samt narko- og våbensmuglere”, siger linjechef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Hans Roost.

Justitsminister Søren Pind er tilfreds med, at aftalen fra maj har ført til, at man har kunnet øge kontrollen i grænseområdet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...