Flere nye navne på Nord-Als Musikfestival

10. december 2019 Kultur

Billetsalget til festivalen går forrygende, og mange har allerede sikret sig billet til sommerens store fest i Nordborg. Arrangørerne puster derfor til julegavesalget med endnu flere navne.

ItaloBrothers kræver i virkeligheden ikke den stor introduktion. Med superkarismatiske Matthias ”Matze” Metten i front, er der lagt op til et brag af en aftenkoncert. ItaloBrothers har efterhånden gæstet festivalen en del gange, og har aldrig skuffet, hverken publikum eller arrangør.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er med andre ord festgaranti når ItaloBrothers træder ind på scenen. , skriver musikfestivallen.

Sømændene er ligeledes et velbeskrevet blad på den danske musikscene og på Nord Als Musikfestival. De 9 sømænd tager publikum med på en ordentlig festsejlads, hvor der bliver sunget, skålet og flirtet til natten sænker sig over festivalpladsen. Med en utrolig charme og et lækkert sceneshow får Sømændene altid kulskovlen under selv den største landkrabbe.

Ivan Pedersen har 70 års fødselsdag i 2020 og fejrer det med en stor tour ude på de danske scener… Ivan lover at spille sange fra hele karrieren, fra Laban, McKinleys over Backseat og helt frem til i dag. Ivan er på trods af sin relativt høje alder stadigvæk en af de allerbedste rockstemmer herhjemme.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk