Flere og flere handler i Bauhaus Sønderborg

10. december 2022 Erhverv
Mikkel Nielsen th - og hans medhjælper. Foto: Ole Kæhler
Mikkel Nielsen th - og hans medhjælper. Foto: Ole Kæhler

Den 24. december, juleaftensdag, er det et halvt år siden, at Bauhaus Sønderborg åbnede deres store varehus på den tidligere JF-grund ved Augustenborg Landevej i Sønderborg.

“Og det går rigtig godt. Håndværkere og andre kunder har fået øje på os og flere kommer til”, siger varehuschef Martin Hansen til SønderborgNYT.

“Vi ser tit nye kunder og de bliver overvældet af, hvor stort vores sortiment er – og vi husker at fortælle dem, at vi prismatcher vores varer, så de ikke skal betale mere for noget her, end de skal andre steder”, siger varehuschefen og tilføjer, at medarbejderne får ros for deres kundeservice.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Specielt på god service, så vil vi rigtigt gerne skille os ud”, siger Martin Hansen.

Til at servicere de mange erhvervskunder har varehuset ansat Mikkel Nielsen.

“Det er både mindre og større håndværkervirksomheder, som handler i Bauhaus Sønderborg – og det er jo sådan, at der, hvor vi ikke står stærkt, der er der andre, som gør det og omvendt”, siger Mikkel Nielsen. Han fortæller, at en styrke hos Bauhaus Sønderborg, det er varetilstedeværelsen.

“Vi har et bredt sortiment og i rigelige mængder og det gør, at kunder kan få deres varer med sig med det samme”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Projektkunder

Bauhaus Sønderborg råder kunder, som skal i gang med lidt større opgaver til, at de bliver skrevet ind som projektkunder. Det er en fordel, hvis man eksempelvis er i gang med at renovere sin bolig, sommerhuset eller kolonihavehuset.

“De kan gratis låne en trailer eller varevogn og så får de nogle ‘knaldgode’ tilbud. Hertil kommer ekstra rabatter, hvis de handler for over 30.000 kroner. Gør de det, så får de 10 procent på alt, som de køber et år frem – også på tilbudsvarer”, siger Mikkel Nielsen. Han tilføjer, at ordningen med rabatter, når man køber for over 30.000 kroner, også gælder for håndværkerkunder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, at når privatkunder køber varer, som skal monteres derhjemme, så tilbyder Bauhaus Sønderborg montageservice.

“Vi får lokale håndværkere til at komme ud og installere”, siger Mikkel Nielsen.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...