Flere penge på vej til PSTD-ramte veteraner

5. oktober 2016 REGIONALT
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Der er mere støtte på vej til syddanske veteraner, der lider af posttraumatisk stress syndrom, PTSD.

I lighed med de andre regioner står Region Syddanmark til få penge fra regeringen til at styrke behandling af veteraner med PTSD.

Foto: Forsvaret

Foto: Forsvaret

Region Syddanmark har fra starten taget behandlingen af soldater med posttraumatisk stress meget alvorligt, og vi ved fra veteranerne, som har været i behandling, at det hjælper. De oplever, at de bliver raske eller får en bedre livskvalitet. Og derfor glæder jeg mig selvfølgelig også over, at vi nu står i en situation, hvor vi i samarbejde med kommuner og de praktiserende læger får mulighed for at gøre mere, end vi allerede gør”, siger formanden for regionens psykiatri og socialudvalg, Thies Mathiasen, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er i dag ingen veteraner, der venter på et behandlingstilbud i Region Syddanmark og regionen har behandlet alle veteraner med behov for behandling.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...