Flere regionsansatte brugte arbejdstid på Carl Holsts valgkamp

22. november 2015 Politik

Det var ikke kun Christian Ingemann Nielsen, der som Carl Holsts personlige assistent hjalp den daværende regionsrådsformand med at blive valgt til Folketinget.

jpg” alt=”Carl Holst havde flere regionsansatte involveret i sin valgkamp.” width=”150″ height=”225″ /> Carl Holst havde flere regionsansatte involveret i sin valgkamp.

Statsforvaltningen har givet Fyens Stiftstidende aktindsigt i flere hundrede mails, som Christian Ingemann Nielsen har sendt i tiden mellem folketingsvalgets udskrivelse og afholdelse. De bekræfter, at Ingemann i massiv grad har lavet kampagne for Holst. Men de afslører samtidig, at en række ansatte har kendt til Christian Ingemanns rolle, og at flere selv har hjulpet Carl Holst.

Det gælder blandt andre en ansat, der selv betegner sig som taleskriver i råds- og direktionssekretariatet, og som har formuleret klart ulovlige taler til Carl Holst.

Mest opsigtsvækkende er en mail fra taleskriveren sendt 3. juni, der ikke bare lander i Ingemanns mailboks, men også i en sekretærs og en chefkonsulents.

Vedhæftet mailen er en tale på syv sider, som Carl Holst skulle holde for Venstres Ungdom.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk