Flere regionsansatte brugte arbejdstid på Carl Holsts valgkamp

22. november 2015 Politik

Det var ikke kun Christian Ingemann Nielsen, der som Carl Holsts personlige assistent hjalp den daværende regionsrådsformand med at blive valgt til Folketinget.

Carl Holst havde flere regionsansatte involveret i sin valgkamp.

Carl Holst havde flere regionsansatte involveret i sin valgkamp.

Artiklen fortsætter under annoncen

Statsforvaltningen har givet Fyens Stiftstidende aktindsigt i flere hundrede mails, som Christian Ingemann Nielsen har sendt i tiden mellem folketingsvalgets udskrivelse og afholdelse. De bekræfter, at Ingemann i massiv grad har lavet kampagne for Holst. Men de afslører samtidig, at en række ansatte har kendt til Christian Ingemanns rolle, og at flere selv har hjulpet Carl Holst.

Det gælder blandt andre en ansat, der selv betegner sig som taleskriver i råds- og direktionssekretariatet, og som har formuleret klart ulovlige taler til Carl Holst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mest opsigtsvækkende er en mail fra taleskriveren sendt 3. juni, der ikke bare lander i Ingemanns mailboks, men også i en sekretærs og en chefkonsulents.

Vedhæftet mailen er en tale på syv sider, som Carl Holst skulle holde for Venstres Ungdom.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...