Flere tyskere flyver fra Sønderborg

5. februar 2014 Erhverv

– Vi har desværre ingen præcise tal, men vi har en helt klar fornemmelse af, at det er et stigende antal tyskere, der bruger Sønderborg Lufthavn. Det siger Anne Jette Jensen til Flensborg Avis i forbindelse med meddelelsen om, at antallet af passagerer i Sønderborg Lufthvn fortsætter med at stige – også i 2014.

Air Alsie får flere og flere passagerer. Foto: FIA

Alsie Express får flere og flere passagerer. Foto: FIA

Artiklen fortsætter under annoncen

– Kendskabet til lufthavnen er generelt stigende. Men nøjagtige tal på, hvor mange passagerer der er tyske, har vi ikke, tilføjer hun.

Væksten i rutetrafikken satte for alvor ind midt på sommeren 2013, da Alsie Express overtog ruten mellem Sønderborg og København. Målt i forhold til første halvår var der i sidste halvår 2013 samlet set 70 procent flere passagerer med flyene svarende til i alt 26.749 rutepassagerer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Borgmesteren har gennem fire år formået at samle hele Byrådet

28. september 2021 KV21

Byrådsmedlem Jan Prokopek Jensen, skriver: Her fra mig er der stor ros til alle byrådets partier for at lykkes med at indgå et budgetforlig i et godt samarbejde for fjerde gang i denne byrådsperiode – og endda i et valgår. Det er imponerende, fire budgetforlig ud af fire mulige. I sidste valgkamp blev det fra […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49