Flere tyskere flyver fra Sønderborg

5. februar 2014 Erhverv

– Vi har desværre ingen præcise tal, men vi har en helt klar fornemmelse af, at det er et stigende antal tyskere, der bruger Sønderborg Lufthavn. Det siger Anne Jette Jensen til Flensborg Avis i forbindelse med meddelelsen om, at antallet af passagerer i Sønderborg Lufthvn fortsætter med at stige – også i 2014.

Air Alsie får flere og flere passagerer. Foto: FIA

Alsie Express får flere og flere passagerer. Foto: FIA

Artiklen fortsætter under annoncen

– Kendskabet til lufthavnen er generelt stigende. Men nøjagtige tal på, hvor mange passagerer der er tyske, har vi ikke, tilføjer hun.

Væksten i rutetrafikken satte for alvor ind midt på sommeren 2013, da Alsie Express overtog ruten mellem Sønderborg og København. Målt i forhold til første halvår var der i sidste halvår 2013 samlet set 70 procent flere passagerer med flyene svarende til i alt 26.749 rutepassagerer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Samfund, Sønderborg

Kommunen er begyndt på at skrue ned for varmen

27. september 2022 Samfund

I sidste uge begyndte Sønderborg Kommunes Drift & Service-afdeling på arbejdet med at skrue ned for temperaturen til 19 grader i kommunale bygninger som kontorbygninger, folkeskoler og sfo’er. Det kan derfor være en god idé, at give børn i folkeskoler og sfo’er en ekstra trøje og et par tykke sokker eller hjemmesko med i løbet […]

Læs mere...