Flere tyskere flyver fra Sønderborg

5. februar 2014 Erhverv

– Vi har desværre ingen præcise tal, men vi har en helt klar fornemmelse af, at det er et stigende antal tyskere, der bruger Sønderborg Lufthavn. Det siger Anne Jette Jensen til Flensborg Avis i forbindelse med meddelelsen om, at antallet af passagerer i Sønderborg Lufthvn fortsætter med at stige – også i 2014.

Air Alsie får flere og flere passagerer. Foto: FIA

Alsie Express får flere og flere passagerer. Foto: FIA

Artiklen fortsætter under annoncen

– Kendskabet til lufthavnen er generelt stigende. Men nøjagtige tal på, hvor mange passagerer der er tyske, har vi ikke, tilføjer hun.

Væksten i rutetrafikken satte for alvor ind midt på sommeren 2013, da Alsie Express overtog ruten mellem Sønderborg og København. Målt i forhold til første halvår var der i sidste halvår 2013 samlet set 70 procent flere passagerer med flyene svarende til i alt 26.749 rutepassagerer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 112, Sønderborg

Hærværk hos Æ Gårne

14. maj 2021 112

Onsdag aften eller natten til til torsdag har ukendte gerningsmænd været inde hos Æ Gårne i Vollerup og lave hærværk. “De har været inde i bygningen hvor de har lavet grafitti og der står: Lort og GM40 på væggen”, siger politikommissær Thomas Berg og fortsætter: “Der er også smadret ruder i bygningen og i en […]

Læs mere...