Flere tyskere flyver fra Sønderborg

5. februar 2014 Erhverv

– Vi har desværre ingen præcise tal, men vi har en helt klar fornemmelse af, at det er et stigende antal tyskere, der bruger Sønderborg Lufthavn. Det siger Anne Jette Jensen til Flensborg Avis i forbindelse med meddelelsen om, at antallet af passagerer i Sønderborg Lufthvn fortsætter med at stige – også i 2014.

Air Alsie får flere og flere passagerer. Foto: FIA

Alsie Express får flere og flere passagerer. Foto: FIA

Artiklen fortsætter under annoncen


– Kendskabet til lufthavnen er generelt stigende. Men nøjagtige tal på, hvor mange passagerer der er tyske, har vi ikke, tilføjer hun.

Væksten i rutetrafikken satte for alvor ind midt på sommeren 2013, da Alsie Express overtog ruten mellem Sønderborg og København. Målt i forhold til første halvår var der i sidste halvår 2013 samlet set 70 procent flere passagerer med flyene svarende til i alt 26.749 rutepassagerer.

Skrevet af: Ole [email protected]
6. december 2023 Politik, Sønderborg

Tysk rederi vil sejle faste ture mellem Flensborg og Sønderborg

6. december 2023 Politik

Et tysk rederi har henvendt sig til Sønderborg Havn og Sønderborg Kommune med ønske om at starte en fast turbåd mellem Flensborg og Sønderborg fra midten af marts måned. Rederiet ønsker at sejle to til tre gange dagligt med op til 50 passagerer mellem Flensborg og Sønderborg til ultimo oktober. Sikkerhedsregler siger, at området, hvor […]

Læs mere...
>