Flere tyverier skrevet ind i politiets rapporter

22. september 2015 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Der blev mandag anmeldt flere indbrud og tyverier i Sønderborgområdet.

Fra et snedkerværksted på Nejsvej i Broager blev der natten til mandag stjålet et sæt bilnøgler til en af virksomhedens biler. Herefter var det en smal sag for tyven at tage firmabilen, en Ford Transit, med sig.

Fra en arbejdscontainer på Kirkegårdsvej i Gråsten, ved vandværket, blev en lås skåret op med en vinkelsliber og der blev stjålet forskelligt håndbetjent værktøj.

I vandet ud for Gråsten havn blev der stjålet 4 åleruser med 2 bøjer. Udstyret har en værdi af 5.200 kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

I tidsrummet fra lørdag d. 12. til fredag d. 18. september blev der stjålet en påhængsvogn af mærket Variant. Traileren har registreringsnummer KR 91 75.

Mandag mellem kl. 12:23 og 13:15  blev der på togstationen på Dybbølgade stjålet en rygsæk. I rygsækken lå en Ipad, en Iphone og en mindre taske der indeholdt 1.500 kr. I alt var der værdier for 15.000 kr. i rygsækken.

Fra lørdag til søndag gik det ud over et par ladebygninger på Vestermark i Sønderborg. Fra den ene bygning blev der stjålet kabelaffald og fra den anden bygning blev der stjålet to kompressorer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Begge bygninger og indholdet tilhører Sønderborg Kommune.

25. april 2024 112, Sønderborg

Brand i grillbaren Hos Jesper

25. april 2024 112

Onsdag aften ved 23-tiden var der brand i grillbaren Hos Jesper tæt ved Rutebilstationen. “Der var nogle unge gutter, som havde ringet til mig og sagt, at det røg fra grillbaren, så jeg skyndte mig herhen”, siger Jesper Sørensen til SønderborgNYT. Da han åbnede døren væltede røgen ud og han skyndte sig at lukke igen […]

Læs mere...