Flere tyverier skrevet ind i politiets rapporter

22. september 2015 112

Der blev mandag anmeldt flere indbrud og tyverier i Sønderborgområdet.

Fra et snedkerværksted på Nejsvej i Broager blev der natten til mandag stjålet et sæt bilnøgler til en af virksomhedens biler. Herefter var det en smal sag for tyven at tage firmabilen, en Ford Transit, med sig.

Fra en arbejdscontainer på Kirkegårdsvej i Gråsten, ved vandværket, blev en lås skåret op med en vinkelsliber og der blev stjålet forskelligt håndbetjent værktøj.

I vandet ud for Gråsten havn blev der stjålet 4 åleruser med 2 bøjer. Udstyret har en værdi af 5.200 kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

I tidsrummet fra lørdag d. 12. til fredag d. 18. september blev der stjålet en påhængsvogn af mærket Variant. Traileren har registreringsnummer KR 91 75.

Mandag mellem kl. 12:23 og 13:15  blev der på togstationen på Dybbølgade stjålet en rygsæk. I rygsækken lå en Ipad, en Iphone og en mindre taske der indeholdt 1.500 kr. I alt var der værdier for 15.000 kr. i rygsækken.

Fra lørdag til søndag gik det ud over et par ladebygninger på Vestermark i Sønderborg. Fra den ene bygning blev der stjålet kabelaffald og fra den anden bygning blev der stjålet to kompressorer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Begge bygninger og indholdet tilhører Sønderborg Kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Pingvinreglementet – en Beatfortælling der genåbnede Sønderborghus

7. maj 2021 Kultur

Torsdag genåbnede Marianne Van Toornburg, Susan Ørum og guitaristen Mikkel Grue scenen i Black Spot i Sønderborghus efter nedlukningen og det gjorde de med Beatfortælling – en tankevækkende historie, som blev tilsat herlige sange med indhold, som passede glimrede ind i Susan Ørums fortælling. Og Sønderborghus’ medarbejder, Peter Tjørnelund var rigtig glad: “Det er rigtigt […]

Læs mere...