Flere tyverier skrevet ind i politiets rapporter

22. september 2015 112

Der blev mandag anmeldt flere indbrud og tyverier i Sønderborgområdet.

Fra et snedkerværksted på Nejsvej i Broager blev der natten til mandag stjålet et sæt bilnøgler til en af virksomhedens biler. Herefter var det en smal sag for tyven at tage firmabilen, en Ford Transit, med sig.

Fra en arbejdscontainer på Kirkegårdsvej i Gråsten, ved vandværket, blev en lås skåret op med en vinkelsliber og der blev stjålet forskelligt håndbetjent værktøj.

I vandet ud for Gråsten havn blev der stjålet 4 åleruser med 2 bøjer. Udstyret har en værdi af 5.200 kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

I tidsrummet fra lørdag d. 12. til fredag d. 18. september blev der stjålet en påhængsvogn af mærket Variant. Traileren har registreringsnummer KR 91 75.

Mandag mellem kl. 12:23 og 13:15  blev der på togstationen på Dybbølgade stjålet en rygsæk. I rygsækken lå en Ipad, en Iphone og en mindre taske der indeholdt 1.500 kr. I alt var der værdier for 15.000 kr. i rygsækken.

Fra lørdag til søndag gik det ud over et par ladebygninger på Vestermark i Sønderborg. Fra den ene bygning blev der stjålet kabelaffald og fra den anden bygning blev der stjålet to kompressorer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Begge bygninger og indholdet tilhører Sønderborg Kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Tyskland strammer indrejsereglerne for danskere

25. juli 2021 COVID-19

Stigningen i antallet af Corona-smittede danskere får de tyske myndigheder til igen at kategorisere Danmark som et såkaldt risikoområde. Ændringen træder i kraft i dag, søndag, og har betydning for både danske og tyske turister. Danskere, der rejser ind i Tyskland, skal kunne fremvise enten en negativ coronatest, et bevis på, at man er fuldt […]

Læs mere...