Flere virksomheder i Syddanmark opgiver produktion i østlande

23. august 2015 Erhverv

Selv om Asien og Østeuropa frister med billig arbejdskraft, så siger en række danske industrivirksomheder nu ”nej tak”. Det viser en rundspørge blandt Dansk Metals industriansatte tillidsrepræsentanter, der fortæller, at industrivirksomheder vælger at flytte produktionen hjem igen.grænse

Artiklen fortsætter under annoncen

Hver fjerde tillidsrepræsentant svarer, at deres virksomhed har flyttet produktion hjem til Danmark i løbet af det seneste år.

Særligt i Region Syddanmark er virksomhederne gode til at flytte produktionen hjem igen. Her er det nemlig over hver tredje tillidsrepræsentant, nøjagtig 38 pct., der påstår, at deres virksomhed har flyttet produktionen hjem.

“Der er ofte langt flere ulemper end fordele ved at flytte produktion til udlandet, og vi er naturligvis glade for, at mange virksomheder er nået til den erkendelse og vender hjem igen. Nu skal resten af landets industrivirksomheder gøres opmærksomme på, at der er gunstige forhold for produktion i Danmark, så endnu flere vælger at flytte hjem igen, siger Allan Lyngsø Madsen, der er cheføkonomi i Dansk Metal, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Erhverv, Sydals

Drømmer du om et stort plankebord på syv meter?

29. juli 2021 Erhverv

FAWL, From Als With Love, som laver unikke plankeborde og meget andet unikt håndværk i træ, har netop fået nogle lange egeplanker hjem fra Frankrig. Så drømmer du om et flot og unikt spisebord eller konferencebord, der er op til syv meter langt, så kan FAWL både lave det – helt efter dine ønsker – […]

Læs mere...