Flextrafik kører grønt i Sønderborg

20. marts 2021 Erhverv
Foto: Preben Høeg tanker i Borgens parkeringskælder
Foto: Preben Høeg tanker i Borgens parkeringskælder

Dybbøl Turist, som kører flextrafik, har netop vundet et udbud og fået deres første elbil for at demonstrere, hvordan elbilen kan bruges til den daglige kørsel på 300 – 400 km i Sønderborg-området.

Preben Høeg, som er elbilens faste chauffør, glæder sig over bilen, som også får mange positive kommentarer med fra kunderne. De glæder sig over den lydløse kørsel:

”Kørselsoplevelsen er meget positiv, men min foreløbige erfaring er, at en elbil i flextrafikken kræver mere planlægning og hyppig opladning for at sikre, at kunderne kommer frem til tiden”, fortæller Preben Høeg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Missfeld, ejer af Dybbøl Turist, glæder sig også over elbilen og håber, at lade-mulighederne hurtigt vil blive udbygget, så der kommer flere end de nuværende fire hurtig-ladestandere i Sønderborg-området.

”Bilen er lidt dyrere at købe end en tilsvarende benzin/dieselbil, men vi vil gerne bakke op om den grønne omstilling og vores grønne rejse starter med denne bil. Der foregår meget på busfronten, men jeg forudser, at det ligger nogle år fremme, før el-busser passer ind i vores behov for fleksibel kørsel”, siger Peter Missfeld.

Artiklen fortsætter under annoncen

Denne artikel er bragt i samarbejde med ProjectZero.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Augustenborg, Politik

Tænder julelysene og skruer ned for gadebelysningen

5. oktober 2022 Augustenborg

”I Teknik-, By og Boligudvalget er vi enige om at bevare støtten til julebelysning for bla. at støtte op om handelslivet, men vi er også sikre på, at man i de forskellige handelsstandsforeninger er opmærksomme på at begrænse energiforbruget”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT. Sparer på gadelyset “Selv om nogle måske vil […]

Læs mere...