Flot at en politiker tager ansvaret fra Børne og Uddannelsesforvaltningen

15. august 2014 Debat

Tidl. byrådsmedlem, Karen Damm, Alssundlisten, skriver:

Karen Damm roser Erik Lorenzen, der frikedener sin forvaltning i anklager fra kritiske pårørende til børn på Alssund Børne- og Ungdomscenter.

Karen Damm roser Erik Lorenzen, der frikender sin forvaltning i anklager fra kritiske pårørende til børn på Alssund Børne- og Ungdomscenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter direktør Jette Østergaard afskedsreception, kan jeg glæde mig over, at der endelig er en politiker – Erik Lorenzen – som tager ansvar for al den kritik, som Børne- og Uddannelsesforvaltningen har måttet lægge ryg til omkring børn med særligt behov og Alssund Børne- og Ungecenter.

For det første skal, man som politikker vide, hvad der foregår, før man kan agere.
Nu ved jeg, at både Erik Lorenzen og Tage Petersen allerede i sidste byrådsperiode har været bekendt med en del af de problemer, der allerede dengang var omkring børn og familier med særligt behov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg forstår blot ikke, hvorfor Erik Lorenzen ikke tidligere har påtaget sig et ansvar, men blot ladet forvaltningen tage kritikken. Spørgsmålet er vel om Lorenzen mener det han siger, også når der ikke er tale om en skåltale.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...