Flot at en politiker tager ansvaret fra Børne og Uddannelsesforvaltningen

15. august 2014 Debat

Tidl. byrådsmedlem, Karen Damm, Alssundlisten, skriver:

Karen Damm roser Erik Lorenzen, der frikedener sin forvaltning i anklager fra kritiske pårørende til børn på Alssund Børne- og Ungdomscenter.

Karen Damm roser Erik Lorenzen, der frikender sin forvaltning i anklager fra kritiske pårørende til børn på Alssund Børne- og Ungdomscenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter direktør Jette Østergaard afskedsreception, kan jeg glæde mig over, at der endelig er en politiker – Erik Lorenzen – som tager ansvar for al den kritik, som Børne- og Uddannelsesforvaltningen har måttet lægge ryg til omkring børn med særligt behov og Alssund Børne- og Ungecenter.

For det første skal, man som politikker vide, hvad der foregår, før man kan agere.
Nu ved jeg, at både Erik Lorenzen og Tage Petersen allerede i sidste byrådsperiode har været bekendt med en del af de problemer, der allerede dengang var omkring børn og familier med særligt behov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg forstår blot ikke, hvorfor Erik Lorenzen ikke tidligere har påtaget sig et ansvar, men blot ladet forvaltningen tage kritikken. Spørgsmålet er vel om Lorenzen mener det han siger, også når der ikke er tale om en skåltale.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...