Flot at en politiker tager ansvaret fra Børne og Uddannelsesforvaltningen

15. august 2014 Debat

Tidl. byrådsmedlem, Karen Damm, Alssundlisten, skriver:

Karen Damm roser Erik Lorenzen, der frikedener sin forvaltning i anklager fra kritiske pårørende til børn på Alssund Børne- og Ungdomscenter.

Karen Damm roser Erik Lorenzen, der frikender sin forvaltning i anklager fra kritiske pårørende til børn på Alssund Børne- og Ungdomscenter.

Efter direktør Jette Østergaard afskedsreception, kan jeg glæde mig over, at der endelig er en politiker – Erik Lorenzen – som tager ansvar for al den kritik, som Børne- og Uddannelsesforvaltningen har måttet lægge ryg til omkring børn med særligt behov og Alssund Børne- og Ungecenter.

For det første skal, man som politikker vide, hvad der foregår, før man kan agere.
Nu ved jeg, at både Erik Lorenzen og Tage Petersen allerede i sidste byrådsperiode har været bekendt med en del af de problemer, der allerede dengang var omkring børn og familier med særligt behov.

Jeg forstår blot ikke, hvorfor Erik Lorenzen ikke tidligere har påtaget sig et ansvar, men blot ladet forvaltningen tage kritikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spørgsmålet er vel om Lorenzen mener det han siger, også når der ikke er tale om en skåltale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Samfund, Sønderborg

Ingen områder i Sønderborg er tæt på automatisk nedlukning – se tallet for dit område her

16. april 2021 COVID-19

Nye beregninger fra Statens Serum Institut viser, hvad den såkaldte testjusterede incidens er for hver af landets sogne. Et sogn kan blive lukket automatisk ned, hvis det testjusterede incidenstal er på flere end 400 nye smittede per 100.000 indbyggere, at antal af smittede er på mindst 20 personer og at positivprocenten er mindst to procent. […]

Læs mere...