Flot julesalg hos Jacob Nielsen og Søn

22. december 2020 Erhverv

Der kommer også pakker med guld, sølv og ure under juletræerne i år og det skyldes, at rigtigt mange mennesker har købt julegaver hos Jacob Nielsen og Søn i Jernbanegade i Sønderborg.

“Vi har haft en fantastisk december i butikken. Folk bakker butikkerne op, så vi kan kun være glade”, siger butiksejer Bjarne Vejsnæs til SønderborgNYT.

Et af de store hit har været Hjertesmykket, som er lavet for at støtte En God Jul For Alle.

Det er sjette år i træk, guldsmed Line Mechlenborg Madsen har designet og lavet Hjertesmykket.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Salget af Hjertesmykket gik så godt, at der blev lavet 300 ekstra smykker og de var væk allerede den 3. december”, siger Bjarne Vejsnæs.

Corona-lukkedage

Fra onsdag lukker alle landets detail-butikker og det gælder også Jacob Nielsen og Søn.

“Det bliver første gang nogensinde, jeg kan holde fri mellem jul og nytår, så jeg vælger at se lukkedagene som juleferie”, siger Bjarne Vejsnæs. Han tilføjer, at det ikke gør den store forskel, at der først byttes julegaver efter nytår.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

1. behandling: Byrådets partier er enige om at ændre på forvaltningerne

1. december 2021 Politik

Siden kommunalvalget har de nyvalgte politikere haft flere forhandlinger, fordi de vil undersøge muligheden for at lave en flertalsgruppe, hvor alle partier med – og en del af den proces er at blive enige om den politik, der skal føres. Forhandlingerne betyder, at der skal ændres i kommunens Styrelsesvedtægter og den proces tog det sidden […]

Læs mere...