Flotte anmelderroser til Leif Maiboms tekst til Cirkusrevyen

11. maj 2021 Kultur

Mens Sønderborg Sommer Revy er i gang med at gøre sig klar til dette års revy, så har Cirkusrevyen haft premiere – og det var der også på en tekst, som Leif Maibom har lavet til Lisbet Dahl – og teksten er, ifølge anmelder Morten Buckhøj, både ondskabsfuld og ustyrligt morsom.

“Lisbet Dahl laver en’ ikke-parodi’ på kulturminister Joy Mogensen, som hun ikke engang ved, hvordan taler eller ser ud. Næh, hun savner Thyra Frank og Birthe Rønn. Joy Mogensen sad skråt foran mig til premieren og uanset hendes latter, må det have gjort lidt ondt. Leif Maiboms tekst er både indædt ondskabsfuld, og ustyrligt morsom”, skriver Morten Buckhøj på sin hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er da glad for min tekst bliver rost, fordi det viser, at den rammer, som jeg havde forestillet mig, at den skal”, siger Leif Maibom til SønderborgNYT.

De mennesker, der har mødt Leif Maibom ved, at han er lynhurtig i replikken og mange har oplevet, at han kan vende tingene på hovedet, så det lyder sjovt. Når man så har grinet færdig, så tænker man lidt over det, som han sagde og så er der som regel en pointe, lidt til eftertanke.

Humor er koblingen, popkornene, der afvæbner, så guldkornene kan trille helt ind.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Inspirationen til revytekster henter jeg i fjernsyn, aviser og gennem snakke med mennesker, som jeg møder på min vej”, siger Leif Maibom, som åbenbart ikke har mødt Kulturministeren.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...