Flotte anmelderroser til Leif Maiboms tekst til Cirkusrevyen

11. maj 2021 Kultur

Mens Sønderborg Sommer Revy er i gang med at gøre sig klar til dette års revy, så har Cirkusrevyen haft premiere – og det var der også på en tekst, som Leif Maibom har lavet til Lisbet Dahl – og teksten er, ifølge anmelder Morten Buckhøj, både ondskabsfuld og ustyrligt morsom.

“Lisbet Dahl laver en’ ikke-parodi’ på kulturminister Joy Mogensen, som hun ikke engang ved, hvordan taler eller ser ud. Næh, hun savner Thyra Frank og Birthe Rønn. Joy Mogensen sad skråt foran mig til premieren og uanset hendes latter, må det have gjort lidt ondt. Leif Maiboms tekst er både indædt ondskabsfuld, og ustyrligt morsom”, skriver Morten Buckhøj på sin hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er da glad for min tekst bliver rost, fordi det viser, at den rammer, som jeg havde forestillet mig, at den skal”, siger Leif Maibom til SønderborgNYT.

De mennesker, der har mødt Leif Maibom ved, at han er lynhurtig i replikken og mange har oplevet, at han kan vende tingene på hovedet, så det lyder sjovt. Når man så har grinet færdig, så tænker man lidt over det, som han sagde og så er der som regel en pointe, lidt til eftertanke.

Humor er koblingen, popkornene, der afvæbner, så guldkornene kan trille helt ind.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Inspirationen til revytekster henter jeg i fjernsyn, aviser og gennem snakke med mennesker, som jeg møder på min vej”, siger Leif Maibom, som åbenbart ikke har mødt Kulturministeren.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...