Flotte naturbilleder på biblioteksudstilling

9. maj 2013 Kultur

 En række fotografer har fanget nogle af de øjeblikke, hvor naturen viser sig fra de mest fortryllende, forunderlige eller forjættende sider – og de flotte billeder udstilles på Biblioteket Augustenborg fra mandag den 13. maj til torsdag den 23. maj og igen på Biblioteket Sønderborg fra mandag den 27. maj til den 7. juni.

Fotoudstillingen er udlånt af Dansk Naturfredningsforening. Dansk Naturfredningsforening arbejder for et varieret landskab og en mangfoldig natur og har i mere end 100 år arbejdet for naturbevarelse og sikring af befolkningens adgang til naturen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I disse dage ligger der et forslag om en fredning af øvelsesterrænet ved Kær Vestermark.

Birgitte Marcussen, næstformand i Dansk Naturfredningsforening Sønderborg, vil være til stede på Biblioteket Augustenborg den 13 maj kl. 15-17 og på Biblioteket Sønderborg den 27. maj kl. 17-19, hvor der kan drøftes lokale naturspørgsmål, samt forhold omkring fredningsplanerne.

Venlig

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...