Flotte naturbilleder på biblioteksudstilling

9. maj 2013 Kultur

 En række fotografer har fanget nogle af de øjeblikke, hvor naturen viser sig fra de mest fortryllende, forunderlige eller forjættende sider – og de flotte billeder udstilles på Biblioteket Augustenborg fra mandag den 13. maj til torsdag den 23. maj og igen på Biblioteket Sønderborg fra mandag den 27. maj til den 7. juni.

Fotoudstillingen er udlånt af Dansk Naturfredningsforening. Dansk Naturfredningsforening arbejder for et varieret landskab og en mangfoldig natur og har i mere end 100 år arbejdet for naturbevarelse og sikring af befolkningens adgang til naturen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I disse dage ligger der et forslag om en fredning af øvelsesterrænet ved Kær Vestermark.

Birgitte Marcussen, næstformand i Dansk Naturfredningsforening Sønderborg, vil være til stede på Biblioteket Augustenborg den 13 maj kl. 15-17 og på Biblioteket Sønderborg den 27. maj kl. 17-19, hvor der kan drøftes lokale naturspørgsmål, samt forhold omkring fredningsplanerne.

Venlig

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...