Flotte naturbilleder på biblioteksudstilling

9. maj 2013 Kultur

 En række fotografer har fanget nogle af de øjeblikke, hvor naturen viser sig fra de mest fortryllende, forunderlige eller forjættende sider – og de flotte billeder udstilles på Biblioteket Augustenborg fra mandag den 13. maj til torsdag den 23. maj og igen på Biblioteket Sønderborg fra mandag den 27. maj til den 7. juni.

Fotoudstillingen er udlånt af Dansk Naturfredningsforening. Dansk Naturfredningsforening arbejder for et varieret landskab og en mangfoldig natur og har i mere end 100 år arbejdet for naturbevarelse og sikring af befolkningens adgang til naturen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I disse dage ligger der et forslag om en fredning af øvelsesterrænet ved Kær Vestermark.

Birgitte Marcussen, næstformand i Dansk Naturfredningsforening Sønderborg, vil være til stede på Biblioteket Augustenborg den 13 maj kl. 15-17 og på Biblioteket Sønderborg den 27. maj kl. 17-19, hvor der kan drøftes lokale naturspørgsmål, samt forhold omkring fredningsplanerne.

Venlig

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...