Flygtningeantal: Borgmesteren må træde i karakter

27. september 2014 Debat

Byrådsmedlem Peter Hansen, Venstre, skriver:

Peter Hansen kan ikke se sammenhængen med det flygtningeantal, vi blev stillet i udsigt - og så det antal, der i virkeligheden er kommet.

Peter Hansen kan ikke se sammenhængen med det flygtningeantal, vi blev stillet i udsigt – og så det antal, der i virkeligheden er kommet.

Da vi havde diskussionen i byrådssalen om brugen af kasernen som asylcenter, fik vi at vide der ville komme imellem 300 til 400.

Det antal har nu passeret 700 og er stigende.

Jeg bliver ikke længere overrasket, hvis der kommer op til 1000.

Jeg synes, Udlændingestyrelsen har et stort troværdighedsproblem/forklaringsopgave.

Jeg kan ikke lade være med at spørge mig selv, om byrådet havde stemt vores paragraf 14 forslag ned, hvis man havde haft denne oplysning.

Vi skal tage vores del af ansvaret i Sønderborg kommune, men vi skal kunne stole på de meldinger vi får fra Udlændingestyrelsen. Alt andet er totalt utroværdigt og uacceptabelt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmesteren må træde i karakter og forlange, at de aftaler og oplysninger vi får, også står til troende.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...