Flygtningeantal: Borgmesteren må træde i karakter

27. september 2014 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådsmedlem Peter Hansen, Venstre, skriver:

Peter Hansen kan ikke se sammenhængen med det flygtningeantal, vi blev stillet i udsigt - og så det antal, der i virkeligheden er kommet.

Peter Hansen kan ikke se sammenhængen med det flygtningeantal, vi blev stillet i udsigt – og så det antal, der i virkeligheden er kommet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da vi havde diskussionen i byrådssalen om brugen af kasernen som asylcenter, fik vi at vide der ville komme imellem 300 til 400.

Det antal har nu passeret 700 og er stigende.

Jeg bliver ikke længere overrasket, hvis der kommer op til 1000.

Jeg synes, Udlændingestyrelsen har et stort troværdighedsproblem/forklaringsopgave.

Jeg kan ikke lade være med at spørge mig selv, om byrådet havde stemt vores paragraf 14 forslag ned, hvis man havde haft denne oplysning.

Vi skal tage vores del af ansvaret i Sønderborg kommune, men vi skal kunne stole på de meldinger vi får fra Udlændingestyrelsen. Alt andet er totalt utroværdigt og uacceptabelt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmesteren må træde i karakter og forlange, at de aftaler og oplysninger vi får, også står til troende.

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...