Flyv fra Sønderborg og ud i verden med Alsie Express og Qatar Airways

12. maj 2019 Erhverv

Fremover håber Qatar Airways, at flere sønderjyder vælger at benytte ruten fra København fremfor at køre til Hamborg og derfra benytte konkurrenternes flyforbindelser. Det skriver netmediet CHECK-IN.dk.

Derfor har Qatar Airways indgået en såkaldt interline-aftale med Sønderborgs flyselskab Alsie Express, der blandt andet flyver mellem Sønderborg og København. Aftalen betyder, at selskaberne gensidigt accepterer hinandens billetter.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har vores faste passagergrundlag mellem Sønderborg og København, og det har ligget rimeligt stabilt. Hvis vi skal udvikle os yderligere, skal det ske via samarbejdsaftaler med flyselskaber, der flyver ud af Københavns Lufthavn”, siger Lone Koch, administrerende direktør i Alsie Express, til CHECK-IN.dk.

Torsdag i denne uge havde Alsie Express og Qatar Airways inviteret repræsentanter fra rejsebureauer og lokale virksomheder til en sammenkomst på det nyåbnede Hotel Alsik i Sønderborg til en præsentation af de mange muligheder, som samarbejdet mellem de to flyselskaber byder på.

Artiklen fortsætter under annoncen

I dag har Alsie Express interline-aftaler med Air France, KLM, Finnair, SAS og Qatar Airways.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk