FM Multiservice har serviceydelser til de fleste bolig- og virksomhedsejere

18. september 2020 Erhverv

Det er ikke mange dage siden Frederik Fisker Sørensen startede virksomheden FM Multiservice, som har en flot buket af serviceydelser, som langt de fleste bolig- og virksomhedsejere kan have gavn af.

“FM Multiservice tilbyder algebehandlinger på fliser og facader. Vi tilbyder at rense genbrugsbeholderne, at rense tagrender og afløb og vi fjerner grafitti og kan også polere vinduer og meget mere”, siger Frederik Fisker Sørensen til SønderborgNYT.

Han er glad for, at han fandt modet til at starte det nye firma.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når der var nogle i Sønderborg og omegn, som skulle bruge de serviceydelser, som FM Multiservice tilbyder, så var det udenbys firmaer, der kom – og jeg kan se på tilgangen af ordrer i den korte tid, vi har været kørende, at ideen holder”.

Landmænd har også glæde af firmaet.

“Vi kan desifincere staldene og også minkfarme”, siger Frederik Fisker Sørensen, der bor i Sønderborg.

God service og garanti

God service og kvalitet er vigtige ord for Frederik Fisker Sørensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så i FM Multiservice giver vi de kunder, der får fjernet alger, en garanti på, at de vil være algefri i fire måneder efter behandlingen. Hvis ikke de er det, så kommer vi igen – og det bliver gratis”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...