FOA arrangerer demonstration mod dagplejebesparelser

2. oktober 2015 Sundeved

I forbindelse med effektiviseringer på 2,5 millioner kroner i dagplejen, har FOA sammen med forældrene i dagplejen arrangeret en demonstration imod besparelserne. Den finder sted på onsdag kl.16.00 fra Rønhaveplads i Sønderborg.rådhus

Optoget starter fra Rønhaveplads, gennem Perlegade og ned foran Rådhuset, hvor vi medbringer og afleverer underskrifter og kreative gaver med forældrenes udsagn til politikerne i Børne- og Uddannelsesudvalget, skriver FOA i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

FOA og forældrene vil med denne demonstration gøre Sønderborg kommunes politikere og borgere opmærksom på, at der er lagt op til afskedigelse af 15 medarbejdere i dagplejen, fordi gæstedagplejen afskaffes i sin nuværende form ifølge forslaget i effektiviseringsstrategien.

Det betyder endvidere at forældrenes frie valg om pasningstilbud er på spil, når der lægges op til at dagplejebørnene også kan passes i daginstitutionerne ved ferie, afspadsering, sygdom m.m.

Det er en fredelig demonstration som alle borgerne i Sønderborg Kommune er velkommen til at deltage i, og derved støtte dagplejerne i kampen for deres arbejdspladser samt forældrenes frie valg af pasningstilbud i Sønderborg kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...