FOA arrangerer demonstration mod dagplejebesparelser

2. oktober 2015 Sundeved

I forbindelse med effektiviseringer på 2,5 millioner kroner i dagplejen, har FOA sammen med forældrene i dagplejen arrangeret en demonstration imod besparelserne. Den finder sted på onsdag kl.16.00 fra Rønhaveplads i Sønderborg.rådhus

Optoget starter fra Rønhaveplads, gennem Perlegade og ned foran Rådhuset, hvor vi medbringer og afleverer underskrifter og kreative gaver med forældrenes udsagn til politikerne i Børne- og Uddannelsesudvalget, skriver FOA i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

FOA og forældrene vil med denne demonstration gøre Sønderborg kommunes politikere og borgere opmærksom på, at der er lagt op til afskedigelse af 15 medarbejdere i dagplejen, fordi gæstedagplejen afskaffes i sin nuværende form ifølge forslaget i effektiviseringsstrategien.

Det betyder endvidere at forældrenes frie valg om pasningstilbud er på spil, når der lægges op til at dagplejebørnene også kan passes i daginstitutionerne ved ferie, afspadsering, sygdom m.m.

Det er en fredelig demonstration som alle borgerne i Sønderborg Kommune er velkommen til at deltage i, og derved støtte dagplejerne i kampen for deres arbejdspladser samt forældrenes frie valg af pasningstilbud i Sønderborg kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...