Fodbold: EUI ligger nummer ét i serie 1

17. august 2020 Kultur

Egen UI tilbage-erobrede søndag 1. pladsen i fodboldens serie 1 – og de gjorde det foran 275 tilskuere på Linak Arena i Guderup.

Ja, i disse rammer måtte de stakkels fodboldspillere yde deres optimale i solen, i næsten to timer, og det gjorde de. I 28,5 graders varme i skyggen.

Hvilket brag af et lokalopgør, med flere end 50 tilskuere i ryggen fra Gråsten, ydede Gråstenspillerne en flot, flot indsats.

Artiklen fortsætter under annoncen

De udlignede og de kom foran 2-1. Men et gult kort og en udvisning blev dyr for dem. I den periode bragte Egen sig foran 3-2.

Trods det fantastiske vejr, var det et imponerende fremmøde med 275 tilskuere. De fik en flot fodboldoplevelse, hvor begge hold ydede deres optimale i en flot omgang fodbold i et højt tempo, vejret taget i betragtning, skriver Egen UI.

Egen bragte sig foran 1-0 efter 10 minutters spil. Malaya scorede på oplæg fra dagens profil Kristoffer Vinther. Minuttet efter udlignede Gråsten til 1-1. Og efter 18 minutters spil bragte Gråsten sig foran 2-1 på et flot gennemspillet angreb.

Overraskelsen lurede.

Men efter 26 minutters spil bragte Vinther balance i regnskabet efter oplæg fra Andreas Buch. Og samme Andreas Buch scorede efter 33 minutters spil til 3-2 for Egen efter oplæg fra Malaya. Og det var stillingen ved den velfortjente pause.

I det 50. minut scorede Jason for Egen til 4-2, og i det 53. minut øgede Oscar Brodersen til 5-2 efter oplæg fra Malaya. Og Malaya lagde også op til kampens sidste scoring i det 68. minut, hvor Grace scorede til slutstillingen 6-2 til hjemmeholdet Egen UI.

En dejlig sejr, konstaterede Egens træner Martin Prokopek.

“Vi ser med spænding hen mod hjemmekampen onsdag aften mod Broager UI, som I dag overraskende slog oprykningsfavoritterne fra Fredericia med 2-1 i Broager. Så der er lagt op til en topkamp og et lokalbrag uden lige på onsdag kl 19.00 på Linak Arena i Guderup”, siger Martin Prokopek.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk