Fodbold: EUI ligger nummer ét i serie 1

17. august 2020 Kultur

Egen UI tilbage-erobrede søndag 1. pladsen i fodboldens serie 1 – og de gjorde det foran 275 tilskuere på Linak Arena i Guderup.

Ja, i disse rammer måtte de stakkels fodboldspillere yde deres optimale i solen, i næsten to timer, og det gjorde de. I 28,5 graders varme i skyggen.

Hvilket brag af et lokalopgør, med flere end 50 tilskuere i ryggen fra Gråsten, ydede Gråstenspillerne en flot, flot indsats. De udlignede og de kom foran 2-1. Men et gult kort og en udvisning blev dyr for dem. I den periode bragte Egen sig foran 3-2.

Artiklen fortsætter under annoncen

Trods det fantastiske vejr, var det et imponerende fremmøde med 275 tilskuere. De fik en flot fodboldoplevelse, hvor begge hold ydede deres optimale i en flot omgang fodbold i et højt tempo, vejret taget i betragtning, skriver Egen UI.

Egen bragte sig foran 1-0 efter 10 minutters spil. Malaya scorede på oplæg fra dagens profil Kristoffer Vinther. Minuttet efter udlignede Gråsten til 1-1. Og efter 18 minutters spil bragte Gråsten sig foran 2-1 på et flot gennemspillet angreb.

Overraskelsen lurede.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men efter 26 minutters spil bragte Vinther balance i regnskabet efter oplæg fra Andreas Buch. Og samme Andreas Buch scorede efter 33 minutters spil til 3-2 for Egen efter oplæg fra Malaya. Og det var stillingen ved den velfortjente pause.

I det 50. minut scorede Jason for Egen til 4-2, og i det 53. minut øgede Oscar Brodersen til 5-2 efter oplæg fra Malaya. Og Malaya lagde også op til kampens sidste scoring i det 68. minut, hvor Grace scorede til slutstillingen 6-2 til hjemmeholdet Egen UI.

Artiklen fortsætter under annoncen

En dejlig sejr, konstaterede Egens træner Martin Prokopek.

“Vi ser med spænding hen mod hjemmekampen onsdag aften mod Broager UI, som I dag overraskende slog oprykningsfavoritterne fra Fredericia med 2-1 i Broager. Så der er lagt op til en topkamp og et lokalbrag uden lige på onsdag kl 19.00 på Linak Arena i Guderup”, siger Martin Prokopek.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...