Fodboldklubben BNS får sponsorpenge fra OK og Dagli’Brugsen

21. februar 2019 Sundeved

Hele 25.610,86 kroner blev overrakt til Fodboldklubben BNS. Pengene skal bruges til at udvikle ungdomsafdelingen:

”Vi er rigtig glade for samarbejdet med OK og Brugsforeningen for Als og Sundeved og de mange penge skal bruges på at udvikle vores ungdomsafdeling”, fortæller Allan Frost Petersen, der er sponsorudviklingsformand.

Beløbet er sponseret af OK Benzin og Dagli’Brugsen gennem de mange kunder, der tanker benzin og diesel med deres OK Benzinkort. Hver gang der tankes doneres et beløb til en lokale forening.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fodboldklubben BNS er navnet på den klub, som siden 1. januar 2006 har stået for al børne- og voksenfodbold i den gamle Sundeved Kommune. Fodboldklubben BNS er en videreførelse af BNS90, som blev dannet tilbage i 1990 ved et samarbejde mellem fodboldafdelingerne i Blans UI, Nybøl IF og Sundeved Fodboldklub.

I dag er over 300 spillere i alle aldre tilknyttet Fodboldklubben BNS. Hertil kommer ca. 70 frivillige, som arbejder for, at børn, unge og voksne kan spille fodbold i den tidligere Sundeved Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

BNS er kendt som en god, veldrevet og økonomisk solid fodboldklub med mange flotte resultater blandt andet påskønnet af JBU med titlen som ”Årets børnefodboldklub” i 2003, af DIF med et diplom for arbejdet med et “Godt idrætsmiljø for unge” i 2006, af DBU med nomineringen som “Årets breddeklub 2007” og senest med kåringen som “Årets forening 2007” i Sønderborg Kommune.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...