Fodklinikken Hos Bente & Louise tager imod kunder efter påske

23. marts 2021 Erhverv

Efter påske, hvor Fodklinikken ’Hos Bente & Louise’ på Ringgade igen slår dørene op, så kan du igen komme til behandlinger. De seneste 15 ugers nedlukning af klinikken kan have haft store uhensigtsmæssige følger for ældre og andre med behov for kontinuerlig fodpleje.

”Genåbningen betyder, at dem som har et stort behov for at få ordnet deres fødder endelig kan komme i klinikken” fortæller Bente og Louise fra fodklinikken i en pressemeddelelse.

Problemer med fødderne kan hurtigt påvirke hele kroppen – fra ankler til knæ, hofter, ryg og nakke og Bente og Louise behandler normalt rigtig mange, der ikke selv kan klare plejen af deres fødder. Mange er afhængige af, at en fodplejer hjælper dem.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...