Fødevareproducenter og restauranter kan blive klogere på storytelling

30. maj 2021 Erhverv

Fødevarenetværket Made in Sønderborg inviterer producenter og restaurationsbranchen, kokke såvel som ejere til en eftermiddag med fødevarerådgiver Kis Thy som er forretningsudvikler med stor erfaring inden for fødevarebranchen og afsætning af lokale fødevarer.

Kis Thy vil fortælle om vigtigheden af, at få formidlet historien bag produktet, producenten og ikke mindst det område det er produceret i. Hun vil komme ind på hvordan du kan bruge storytelling aktivt til markedsføring og hvilken ekstra værdi man tilfører sit produkt og salg gennem den gode historie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foredraget den 22. juni foregår hos Sønderborg Vækstråd, skriver Made in Sønderborg i en pressemeddelelse.

Made in Sønderborg er et netværk der samler folk fra hele fødevarebranchen: Hotel, restauration og catering, producenter, virksomheder, gård- og specialbutikker og andre der har en interesse i lokale fødevarer og drikkevarer. Vi ønsker at samarbejde på tværs og styrke fortællingen om de fantastiske føde- og drikkevarer vi har i Sønderjylland – særligt naturligvis på Als og omkring Sundeved og Broager.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Rettidig omhu og sund fornuft – uden ideologi

17. september 2021 KV21

Byrådskandidat Søren Østergaard, Fælleslisten, skriver: Den ideologiske debat mellem byrådskandidaterne Ellen Trane Nørby fra Venstre og Jørgen Jørgensen fra SF om frit valg eller ej, kører for fuldt tryk i de højere luftlag. I Fælleslisten er vi mere optaget af at finde jordnære løsninger for borgerne. Løsninger der giver mening for borgerne og bygger på […]

Læs mere...