Fødevarestrategien – giv dit besyv med på mandag

26. juli 2016 Sundeved

Vi har brug for din mening så derfor minder vi om, der er  Future Camp mandag kl. 16.00 – 22.00 på Lysabild Skole.

Du kan indtil fredag kl. 8.00 melde dig til denne spændende eftermiddag/aften på mail niwa@sonderborg.dk, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på, hvilke tiltag og aktiviteter, der skal sættes i gang for at realisere strategien.

Vi får besøg af Karsten Hansen, Kvickly, der fortæller, hvor mange lokale grøntsager, frugt, honning, marmelade, æg og kødvarer bliver der solgt i Brugserne på Als og Sundeved. Spørgsmålet er, om dette salg kan øges?

Artiklen fortsætter under annoncen

Jens Madsen, Stevninggård Frugt og Bær kommer med forslag til, hvad der er mulig og umulig, hvis efterspørgslen af lokale friske grøntsager og frugt skal øges. Erica Rasmussen, Mølleparken Plejecenter, kommer og taler om muligheden for flere lokale fødevarer i institutionskøkkener, skriver Landdistrikternes sekretariat i en pressemeddelelse.

Endelig kommer Hanne Riisgaard, Skærtoft Mølle, for bl.a. at give eksempler på, hvordan forbrugere, producenter og det offentliges interesser spiller sammen, hvis det fælles slutpunkt er det gode måltid.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...