Fødevarestrategien – giv dit besyv med på mandag

26. juli 2016 Sundeved

Vi har brug for din mening så derfor minder vi om, der er  Future Camp mandag kl. 16.00 – 22.00 på Lysabild Skole.

Du kan indtil fredag kl. 8.00 melde dig til denne spændende eftermiddag/aften på mail niwa@sonderborg.dk, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på, hvilke tiltag og aktiviteter, der skal sættes i gang for at realisere strategien.

Vi får besøg af Karsten Hansen, Kvickly, der fortæller, hvor mange lokale grøntsager, frugt, honning, marmelade, æg og kødvarer bliver der solgt i Brugserne på Als og Sundeved.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spørgsmålet er, om dette salg kan øges?

Jens Madsen, Stevninggård Frugt og Bær kommer med forslag til, hvad der er mulig og umulig, hvis efterspørgslen af lokale friske grøntsager og frugt skal øges.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erica Rasmussen, Mølleparken Plejecenter, kommer og taler om muligheden for flere lokale fødevarer i institutionskøkkener, skriver Landdistrikternes sekretariat i en pressemeddelelse.

Endelig kommer Hanne Riisgaard, Skærtoft Mølle, for bl.a.

Artiklen fortsætter under annoncen

at give eksempler på, hvordan forbrugere, producenter og det offentliges interesser spiller sammen, hvis det fælles slutpunkt er det gode måltid.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Følg med i Forskningens Døgn

22. april 2021 Uddannelse

I næste uge kan alle se med på deres computer, tablet eller telefon, når forskere fra blandt andet universiteter, virksomheder og formidlings- og forskningscentre deler ud af deres viden inden for en bred række af emner og områder. Det er nemlig blevet tid til den årlige begivenhed, der går under betegnelsen Forskningens Døgn, som er […]

Læs mere...