Første hold er nu kommet gennem akademi-uddannelse på deltid

7. december 2017 Uddannelse

Onsdag klarede 13 medarbejdere fra Danfoss og Linak den afsluttende eksamen på Erhvervsakademi SydVest i Sønderborg og det var afslutningen på et par års efteruddannelse. De 13 nyuddannede er det første hold elever, der videreuddanner sig på deltid i Sønderborg.

“Det har bestemt været en fordel, at vi har kunnet efteruddanne os og samtdig passe vores arbejde”, siger et par af deltagerne og de tilføjer:

“Det har selvfølgelig været hårdt, men uddannelse er jo ikke noget, man får, men noget man tager”.

Artiklen fortsætter under annoncen

De nyuddannede er blevet meget klogere på innovation, produkt og produktion.

Dansk Metal glade for uddannelsen

“Vi er glade for, at medarbejdere kan videreuddanne sig uden at skulle sige op på jobbet. Det er godt for den enkelte medarbejder, der ellers ville være henvist til at læse på SU – og det er godt for arbejdsgiverne, som ikke mister gode medarbejdere”, siger Erling Jensen fra Dansk Metal til SønderborgNYT.

Dansk Metal har forhandlet ind i overenskomsten, at det skal være muligt for medlemmerat videreuddanne sig på deltid.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...