Første stævne nogensinde for Smash-team fra Nordals Badmintonklub!

15. november 2021 Samfund

Højbjerg Badmintonklub havde i weekenden et jubilæumsstævne for para-spillere, hvor der var inviteret spillere fra Viborg, København, Helsingør og Nordborg.

Det var første gang, at spillerne fra Nordborg skulle spille til et officielt stævne, med både dommere og tællere på.

Det blev til hele fire timers badminton med kampe på kryds og tværs, hvor spillerne fra Nordals Badminton kæmpede sig til mange sejre. De endte med at hive to flotte andenpladser hjem i de 4 puljer.

Efter alle kampene var spillet færdige, kunne der blive uddelt medaljer til alle spillerne – og bøger om den danske stjerne Viktor Axelsen, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var også fællesspisning med de andre hold, og der blev snakket om hvor de næste stævner skulle foregå. Særligt var alle opsat på det kommende Special Olympics i Kolding til maj, hvor endnu flere drabelige dueller skal stå. Nu skal der i den kommende vinter bare trænes op, så spilleren står kniv skarpt til foråret.

Sønderborg Kommune samarbejder med de lokale foreninger om at tilbyde idrætsaktiviteter for voksne med udviklingshæmning eller særlige behov.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage. “Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle […]

Læs mere...