Føtex-chefen fik et tilbud han ikke kunne sige nej til

føtex-chef Allan Riis, der åbnede i Borgen, siger farvel og tak. Arkivfoto: Ole Kæhler
føtex-chef Allan Riis, der åbnede i Borgen, siger farvel og tak. Arkivfoto: Ole Kæhler
29. januar 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Her kommer lige en vild job nyhed fra mig, som jeg simpelthen ikke kunne sige nej til.

Det skriver føtex Sønderborgs varehuschef, Allan Riis, på Facebook.

Tre år i fantastiske føtex i Sønderborg med den bedste medarbejder -og ledergruppe, en meget succesfyldt flytning og to priser som anerkendelse for vores store arbejde med social ansvarlighed, og ikke mindst et varehus i bedste økonomiske forfatning, er det tid for mig til at drage videre. Vemodigt bliver det at flytte fra det smukke Als, hvor jeg også oprindeligt kommer fra.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg har dog fået muligheden i den by, hvor jeg bor, nemlig Vejle. Her starter jeg som varehuschef i føtex den 11. marts.

En kæmpe tak skal lyde til alle kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere og ledere i føtex i Sønderborg. Mine mange oplevelser i Sønderborg vil jeg aldrig glemme.

Der er udpeget en ny varehuschef, som kommer fra en lignende stilling i føtex Kolding City. Han hedder Thomas Aagaard. En fantastisk mand, som I godt kan glæde jer til at møde i butikken, skriver føtex Sønderborgs varehuschef, Allan Riis, på Facebook.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...