FOF: Foredragsholder fortæller om din bank vil dig det bedste

23. april 2019 Samfund

Den 1. maj klokken 19 vil finanskonsulent, John Andersen gæste MultiKulturhuset i Sønderborg med foredraget: Stil krav til din bank.

Stil krav til din bank – ingen andre gør det?

Er du usikker på, om din bank vil dig det bedste?

Så kan dette foredrag hjælpe dig til at gennemskue dem og deres “tilbud”.

Du får mulighed for at se fordele og ulemper ved bankens produkter og blive klædt på til at stille krav og betingelser til banken, inden du evt. beslutter om et bankskifte er det rigtige, skriver FOF Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi kommer også ind på, hvilket realkreditlån, der er det bedste for dig og hvordan du minimerer dine omkostninger ved omlægning og optagelse af realkreditlån.

John Andersen har gennem mange år, som selvstændig finanskonsulent og investeringschef i banksektoren, beskæftiget sig som mentor, hvor kundens behov er den ultimative drivkraft til at opnå de rette betingelser i banken eller ved valg af bankskifte.

Pris: 150 kr.

Tilmelding skal ske HER til FOF-Sønderborg

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...