Fokus på bæredygtighed og unge til Youth Summit 2019

22. marts 2019 Samfund

Til august mødes unge fra hele Norden i Sønderborg til Youth Summit 2019. Der er Sønderborg Ungdområd, Sønderborg Kommune og ProjectZero der er gået sammen om at give unge fra Norden en hjælpende hånd og mulighed for at være med til at skabe bæredygtig lokal forandring i deres lokalområde.

Youth Summit 2019 løber af stablen i august 2019 og som skal være med til at give over 100 unge fra Norden, heraf 30-50 fra Sønderborg Kommune, kompetencerne og styrken til at bidrage med deres gode ideer og handlekraft i arbejdet med at omstille samfundet i en mere bæredygtig retning for at opnå de 17 verdensmål og bremse klimaforandringerne. Det oplyser ProjectZero på deres hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune har flere indsatser for at inddrage unge og igennem det nordiske projekt ’Attractive Nordic Towns’ laver man en Ungdomskonference, hvor man inviterer unge fra 18 nordiske samarbejdsbyer til Sønderborg for at styrke dem og give dem kompetencer og gode råd til, hvordan de efterfølgende kan være med til at skabe bæredygtig, konkret forandring i deres lokalområde.

Youth Summit kommer til at strække sig fra den 5. august til den 8. august og vil give de unge en mulighed for at indgå i et nordisk fællesskab og få nye venner samtidig med, at de vil samarbejde om at få kompetencerne til at udleve deres drømme, ideer og projekter, hvad end det er at starte en bæredygtig virksomhed op, eller at afholde et secondhand modeshow på ens egen skole.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Hos OJ Electronics er medarbejdernes trivsel på dagsordenen

6. december 2022 Erhverv

Elektronikvirksomheden OJ Electronics har i efteråret søsat en række ’gå-hjem-møder’, hvor medarbejdernes trivsel har stået øverst på agendaen. Her har både medarbejdere og ledere fået værktøjer til, hvordan de individuelt kan arbejde med deres sundhed, robusthed og stresshåndtering. De i alt tre møder er elektronikvirksomhedens ønske om at agere frem for at reagere på den […]

Læs mere...