Folk er helt vilde med ‘Alsik to go’ – og nyder smagen derhjemme

15. april 2021 Erhverv

Det er ikke længe siden Hotel Alsik begyndte at sælge ‘Alsik to go’, så sønderborgenserne og gæster i sommerhusene kan smage den herlige mad, som stjernekokken Jesper Koch og hans kokke laver.

“Det går bedre end fantastisk med ‘Alsik to go’ og både fredage, lørdage og søndage bliver der udsolgt, så det gælder om at bestille i rigtig god tid. Folk har virkeligt taget ‘to go’ til sig”, siger Jesper Koch til SønderborgNYT. ‘Alsik to go’ kan bestilles alle ugens dage og Jesper Koch fortæller videre, at det ikke bare er en enkelt af retterne, som folk bestiller.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er alle retter på to go-kortet, som folk vil ha’ og det gælder burgere, romkugler og alt det andet. Nogle bestiller en enkelt ret, andre bestiller flere. “, siger stjernekokken. Han er selv i køkkenet sammen med sine kokkeelever og de fremtryller to-go til mellem én og ti kuverter.

“Det er alletiders og også hyggeligt – og vi arbejder på at finde flere retter, som egner sig til to go, så der kommer flere smagsoplevelser at vælge imellem”.

Der kan bestilles mad til op til ti kuverter – og der skal bestilles online, hvor udvalg og procedure er nøje beskrevet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis der er flere end ti, som skal spise med, så kan man bestille en ekstra gang”, siger Jesper Koch.

Retterne skal hentes på det tidspunkt, der skrives ved bestillingen.

Hvis det frister at tage smagen af Alsik med hjem eller i sommerhuset, så kan du se ‘Alsik to go’ her

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...