Folk er helt vilde med ‘Alsik to go’ – og nyder smagen derhjemme

15. april 2021 Erhverv

Det er ikke længe siden Hotel Alsik begyndte at sælge ‘Alsik to go’, så sønderborgenserne og gæster i sommerhusene kan smage den herlige mad, som stjernekokken Jesper Koch og hans kokke laver.

“Det går bedre end fantastisk med ‘Alsik to go’ og både fredage, lørdage og søndage bliver der udsolgt, så det gælder om at bestille i rigtig god tid. Folk har virkeligt taget ‘to go’ til sig”, siger Jesper Koch til SønderborgNYT. ‘Alsik to go’ kan bestilles alle ugens dage og Jesper Koch fortæller videre, at det ikke bare er en enkelt af retterne, som folk bestiller.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er alle retter på to go-kortet, som folk vil ha’ og det gælder burgere, romkugler og alt det andet. Nogle bestiller en enkelt ret, andre bestiller flere. “, siger stjernekokken. Han er selv i køkkenet sammen med sine kokkeelever og de fremtryller to-go til mellem én og ti kuverter.

“Det er alletiders og også hyggeligt – og vi arbejder på at finde flere retter, som egner sig til to go, så der kommer flere smagsoplevelser at vælge imellem”.

Der kan bestilles mad til op til ti kuverter – og der skal bestilles online, hvor udvalg og procedure er nøje beskrevet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis der er flere end ti, som skal spise med, så kan man bestille en ekstra gang”, siger Jesper Koch.

Retterne skal hentes på det tidspunkt, der skrives ved bestillingen.

Hvis det frister at tage smagen af Alsik med hjem eller i sommerhuset, så kan du se ‘Alsik to go’ her

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOF Syds online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse […]

Læs mere...