folkBalticakoncert i Nygård

3. maj 2022 Kultur

Også i år er Den Gamle Skovfogedbolig Nygård i Nørreskoven et af spillestederne på folkemusikfestivalen folkBaltica, der traditionen tro hvert år spilles  nord og syd for den dansk tyske landegrænse.

Søndag 15. maj kl. 15.00 kommer to af de mest fremtrædende navne inden for ny dansk folkemusik Andreas Tophøj, violin og Rune Barslund, accordeon og giver koncert på Nygård.

Andreas Tophøj og Rune Barslund har i flere år været topnavne i ind og udland på spillesteder for folkemusik og på folkemusikfestivaler. Deres musik er inspireret af såvel traditionel dansk folkemusik, som folkemusikken de har mødt på rejser og ophold i bl.a. Irland, Finland og Amerika, skriver foreningen Nygård.

Artiklen fortsætter under annoncen

De fremhæver selv, at det nordiske vejr med strid blæst, piskende regn og himmelblå opklaring afspejles i deres musikalske udfoldelser.

De to musikere er kendt for flot og medrivende sammenspil og sceneoptræden, ligesom de gennem fortælling får sat musikken ind i den rigtige sammenhæng.

Billetter til koncerten kan købes i forsalg på: www.folkbaltica.de ligesom de også kan købes ved døren på koncertdagen.

Yderligere information findes på Foreningen Nygårds hjemmeside: nygaard-als.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...