Folketingsvalg er rykket lidt tættere på efter DF-udmelding

16. september 2016 Politik

Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, optrapper nu konflikten i blå blok med et opsigtsvækkende ultimatum til Liberal Alliance.

Thulesen Dahl bryder sit eget princip om aldrig at stille ultimative krav og fastslår nu endegyldigt, at Dansk Folkeparti ikke kommer til at lave en aftale om at lette topskatten med fem procent for alle, oplyser DR.

Samtidig melder DF-formanden sig reelt ud af forhandlinger om regeringens 2025-plan, indtil LA-leder Anders Samuelsen bøjer sig og opgiver at komme til forhandlingerne med ultimative krav og trusler om at vælte regeringen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Liberal Alliance må gøre op med sig selv, om de står fast på deres udmeldinger, og så kan de ligeså godt fremprovokere folketingsvalget nu”, siger Kristian Thulesen Dahl.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...