Folketingsvalg er rykket lidt tættere på efter DF-udmelding

16. september 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, optrapper nu konflikten i blå blok med et opsigtsvækkende ultimatum til Liberal Alliance.

Thulesen Dahl bryder sit eget princip om aldrig at stille ultimative krav og fastslår nu endegyldigt, at Dansk Folkeparti ikke kommer til at lave en aftale om at lette topskatten med fem procent for alle, oplyser DR.

Samtidig melder DF-formanden sig reelt ud af forhandlinger om regeringens 2025-plan, indtil LA-leder Anders Samuelsen bøjer sig og opgiver at komme til forhandlingerne med ultimative krav og trusler om at vælte regeringen.

“Liberal Alliance må gøre op med sig selv, om de står fast på deres udmeldinger, og så kan de ligeså godt fremprovokere folketingsvalget nu”, siger Kristian Thulesen Dahl.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Uncategorized

Horst-Günter Rubahn genudnævnt til leder af Mads Clausen Instituttet

23. april 2021 Uncategorized

Professor Horst-Günter Rubahn har siden 2012 bestridt posten som leder for Mads Clausen Instituttet, MCI, under det Tekniske Fakultet på SDU. Han bliver nu genudnævnt til institutleder for de kommende seks år. MCI er placeret i Odense og Sønderborg med cirka lige mange forskere og ansatte de to steder. Instituttet har på uddannelses-, forsknings- og […]

Læs mere...