FOLKONS giver koncert i Stevninghus Spejdercenter i Kliplev

7. februar 2018 Kultur

Nu starter forårssæsonen på Damms Gård i Felsted. Og fredag kl.19.30 er der koncert med FOLKEKONS. Men koncerten kommer til at foregå på udebane, da den bliver spillet på Stevninghus Spejdercenter. Dette er et led i et nyt samarbejde mellem Kultur på Damms Gård, Felsted og Stevninghus Spejdercenter. Målet er tilbyde koncerter i nogle andre rammer og ikke mindst udendørs sommerkoncerter.

En aften med FOLKEKONS byder på både traditionel dansk folkemusik og nyere selvkomponerede stykker. For dem der har lyst til at danse, byder 2. sæt på både opfordring til dans og undervisning for begyndere, skriver Kultur på Damms Gård, Felsted og Stevninghus Spejdercenter, Kliplev, i en pressemeddelelse.

FOLKEKONS består af elever fra folkemusikkonservatoriet i Esbjerg og er et friskt pust på den danske folkemusikscene. Der er altså lagt op til en glad aften med musik leveret af glade, unge mennesker

Inden koncerten er der mulighed for at få sig en lille bid mad. Vi serverer en lille, enkel menu med to retter. Vil man deltage i spisningen, skal man bestille billet på 6092 4669, hvor man også kan købe billetter til koncerten.

Samlet pris for aftenen er 125 kroner.

Spisning starter kl. 18.30 og koncerten kl. 19.30.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...