BALS’ FoodFestival i Augustenborg vender tilbage til september

26. juli 2022 Augustenborg
Food Festival i Augustenborg-Hallerne til september
Food Festival i Augustenborg-Hallerne til september

For tredje gang holder BALS, Brugsforeningen for Als og Sundeved, FoodFestival i Augustenborg-hallerne i dagene fra den 17. til 18. september.

”Corona gjorde, vi ikke kunne gennemføre FoodFestivalen i 2021, som vi havde planlagt, men nu glæder vi os til at skabe rammerne for vores mange leverandører og samarbejdspartnere i september til et brag af en Food Festival”, siger Karsten Hansen, der er kommerciel chef hos BALS.

Den  seneste Food Festival blev holdt i 2019 og her besøgte flere end 4.000 Augustenborg-hallerne og de flere end 40 udstillere var blandt andre Skærtoft Mølle, Holm Pølser, Det Sønderjyske Køkken og Stevninggård.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er spændt på årets FoodFestival og der har været en overvældende interesse fra udstillerne og allerede nu er der udsolgt, så vi glæder os til at åbne dørene for de mange gæster”, siger Karsten Hansen til SønderborgNYT.

FoodFestival holdes i Augustenborg-hallerne den 17. og 18. september, hvor SønderborgNYT sender direkte web-tv.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...