For 7. år i træk: Børnehaven Parken hejste det grønne flag

18. oktober 2017 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Forleden hejste Børnehaven Parken for 7. år i træk det “grønne flag”. Det grønne flag er friluftsrådets grønne mærkningsordning og tildeles institutioner og dagplejere, der arbejder målrettet med at formidle natur og miljø i børnehøjde.

I løbet af året har børnehaven Parken arbejdet målrettet med at give børnene et tættere forhold til naturen via en lang række hverdagsaktiviteter. Temaet for børnehavens grønne indsats i år har været luft og genbrug. Det er et kreativt forløb, der handler og natur og naturfænomener. Der er stillet spørgsmål som: Hvad er luft?

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvad anvendes luft til?

Kan vi se luften?

Har kroppen brug for luft? – og hvad er det den store stykke ulv gør ved de tre små grises hus?

”Vi fandt svar på spørgsmålene ved blandt andet at lave pustelege, lege med sæbebobler, lave vindmøller og flyve med drage. En stue lavede deres egne sejlskibe af mælkekartoner, som blev søsat ved stranden, og en anden stue lavede deres egne vindspil. Vi har også arbejdet med genbrug og fordelene ved det i en verden med knappe ressourcer”, siger børnehaveleder Mette Bønning Petersen i en pressemeddelelse.

19. juli 2024 Samfund, Sønderborg

DSB-grunden – lige nu er den et trist syn

19. juli 2024 Samfund

I april godkendte Byrådet, at DSB-grunden blev sat til salg, så der kan blive bygget studieboliger på området. ”Lige nu er det et lidt trist område, så det er godt, der er et projekt og det spiller fint ind i Mejeriet og Sønderborghus”, sagde borgmester Erik Lauritzen tilbage i april. Forleden så Bo Bach på […]

Læs mere...