For Als Revyen er tredje gang lykkens gang

28. januar 2022 Kultur Skrevet af: Redaktion

”Tredje gang er lykkens gang”.

Sådan siger de lige nu i Als Revyen. De seneste to år har pandemien ført til aflysninger af den populære revy, men i år er der nu kommet grønt lys fordi alle forhindringer – restriktionerne er fjernet. Derfor er det nu fuld fart frem mod premieren torsdag den 10. marts i Kultursalen i Augustenborg-Hallerne.

“Nu er der ikke længere tvivl om revyen gennemføres, så man kan allerede nu sikre sig en billet. Vi har en forventning om, at der bliver run på billetterne. Vores stampublikum har virkelig savnet det muntre indslag i hverdagen, som revyen giver. Vi både håber og tror på udsolgt”., siger Peter Buhl fra Als Revyen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Als Revyen har premiere 10. marts og sidste forestilling den 13. marts.

Torsdag, fredag og lørdag serveres der pølsebord inden forestillingen.

Søndag er der familieforestilling kl. 15.30. Prisen for billetter, der købes på www.alsrevyen.dk, er 150 kroner for revy og 270 kroner for revy med menu eksl. gebyr.

“For at give revyen et ekstra boost har vi igen engageret den professionelle skuespiller og instruktør Pia Rosenbaum til at coache os over en hel weekend. Hun giver os et kærligt spark, så Als Revyen igen vil løfte sig op til nye højder”, siger Peter Buhl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Als Revyen 2022 har fået titlen Det’ først vores TOUR inspireret af den store Tour de France-begivenhed til sommer, men Det’ først vores TOUR. Som sædvanlig er det ikke kun det revyen handler om, men en varieret palet af numre om alt fra det landspolitiske til store lokale begivenheder og meget andet.

Ingen vil dog løfte sløret for hvilke emner revyen behandler i år – det skal opleves, men der er meget, der har været igennem tekstforfatternes kreative og finurlige hjerner.

På scenen vil man i år kunne opleve et spændende skuespillerhold med flere nye hoveder. De nye er Betina Bonde, Nanna Leman Therkelsen, Tina Soleyman, Rene Johansen og Richardt Nielsen og der vil også være gensyn med Jeanett B. Meelby, Páll Birgis Pálsson og Kasper Keller Petersen. Med Kristina Asmussen Gude-Hansen som instruktør kan det kun blive godt.