På Dinnerbooking har 200.000 gæster anmeldt deres restaurationsbesøg gennem 2023 via et spørgeskema, hvor vedkommende vurderer restauranten ud fra maden, betjeningen, stemningen – det samlede indtryk og værdi for pengene – og blandt 260 andre restauranter løber Syttende på Hotel Alsik igen med førstepladsen.
Restauranten har kun syv borde og for hotellets gatronomiske chef, Jesper Koch, køkkenchef Peter Rødsgaard og de andre medarbejdere, så handler det hele om kvalitet og ikke kvantitet.
“For os er gæsternes anmeldelser de allervigtigste og vi er stolte af, at vi igen fik en topplacering og jeg har rost medarbejderne på Syttende for deres flotte indsats. Jeg har også sagt til dem, at vi selvfølgelig skal arbejde på at ligge i top igen her i 2024”, siger Jesper Koch til SønderborgNYT.
“På Dinnerbooking er det alle mulige restauranter i alle mulige prislejer, som bliver anmeldt – og det er rigtigt dejligt, at anmeldelser ikke kommer fra en madanmelder, som kommer og får et enkelt måltid. Der er altså gæster, som synes, at de får noget pengene på Syttende og restauranten ligger jo i den dyre ende på skalaen”.
Jesper Koch og Peter Rødsgaard er et godt team.
“Vi er ærlige, vi stoler på hinanden og vi giver hinanden plads. Derfor arbejder vi godt sammen”, sagde Jesper Koch til SønderborgNYT i 2021, hvor makkerparret og det øvrige personale på Syttende fik den første Michelin-stjerne.