For første gang i 10 år er der boliger på vej til Broager

Broager. Arkivfoto: Sønderborg Kommune
Broager. Arkivfoto: Sønderborg Kommune
12. juni 2024 Broager Skrevet af: Ole Kæhler

På mødet i Teknik, By og Boligudvalget tirsdag blev det vedtaget, at der arbejdes videre med en ramme til boliger i Broager Øst ved Dyntvej/H.C. Clausensvej.

”Det forventes at kommuneplanen gør det muligt, at området kan benyttes til boligbyggeri og der samtidig kan laves en lokalplan for området”, siger udvalgsmedlem Erik Krogh fra Venstre til SønderborgNYT.

Det sker med baggrund i at en privat invester ønsker at opføre omkring 30 boligenheder i form af både tæt-lav og åben-lav bebyggelse, herunder rækkehus, dobbelthuse og eventuelt parcelhuse samt et areal til vandhåndtering.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er første gang i over 10 år der er boliger på vej i Broager og det vil være med til at mindske den store efterspørgsel på boliger, der er opstået samt at vi kan få gang i en ’generationsskifteproces’ i Broager”, siger Erik Krogh, der selv har adresse i Broager.

Beslutningen bakker op om Byrådets vision om at udvikle bæredygtige lokalsamfund med attraktive og mangfoldige boligmiljøer.

”Og det understøtter målet om 2500 nye boliger og også målet om at blive 77.000 borgere inden 2030 i Sønderborg Kommune”, siger Erik Krogh.

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...