Forårskoncert med Harmonikaklubben og Broager Tyrolere

24. april 2022 Kultur

Søndag eftermiddag spillede Sønderborg Harmonikaklub Forårskoncert i Musikskolens koncertsal og som et ekstra krydderi, så var Broager Brandværnsorkesters ‘Broager Tyrolere’ også med.

I front for Sønderborg Harmonikaklub stod Alfred Renner.

“Jeg har været med fra harmonikaklubbens start i ’84, så det må være i 38 år”, siger han til SønderborgNYT.

Allerede i 1985 følte orkestret sig sikker nok på at kunne optræde på Sergentskolen og derefter gik det slag-i-slag med optrædener ved byfester, havnefester, ringridninger, foreningsfester, underholdning på plejehjem og arrangering af forårs- og advendtskoncerter.

Artiklen fortsætter under annoncen

En del af orkestrets succes skyldes, at der spilles det som publikum kan lide at lytte på og at der altid er arrangeret syng-med-numre. Den anden del af klubbens og orkestrets succes er, at Alfred Renner har en meget fin fornemmelse for, om det kører, som det skal – med andre ord: Der skal være kvalitet i fremførelsen af harmonikamusikken. Gennem de seneste 13 år har Sønderborg Harmonikaklub været underholdningsorkester ved kommunens Frivillighedsfest i idrætscentret i Nordborg.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...