Forårsmessen gennemføres trods myndighedernes opfordring til at udskyde eller aflyse større arrangementer

6. marts 2020 COVID-19

Myndighederne, med Statsminister Mette Frederiksen i spidsen, holdt fredag et pressemøde i Statsministeriet om situationen omkring coronavirus.

Blandt myndighedernes nye tiltag for at inddæmme coronavirussen i Danmark er at udskyde eller aflyse alle planlagte arrangementer i Danmark med over 1000 gæster.

Og netop nu er flere end 50 udstillere ved at gøre klar i SFS Hallen, hvor der er Forårsmesse i denne weekend og hvor der forventes flere end 1000 gæster, men Forårsmessen bliver holdt.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi forventer samlet set flere end 1000 gæster i løbet af weekenden, men der vil maksimalt kunne være omkring 250 gæster i SFS Hallen samtidigt, da meget af pladsen bliver brugt på de 50 udstillere, så som situationen er lige nu, gennemføres Forårsmessen”, siger Allan Bak fra MegaEvents til SønderborgNYT.

SFS Hallen er officielt godkendt til 900 personer og ifølge den tilladelse, som MegaEvents har fået fra brandmyndighederne, må der maksimalt være 500 gæster til Forårsmessen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Myndighederne oplyste på pressemødet, at smitterisikoen forøges ved arrangementer, hvor folk er tæt på hinanden og det er Regeringens forventning, at opfordringen til at aflyse eller udskyde arrangementer med over 1000 gæster overholdes. Det sagde Statsministeren på pressemødet.

”Vi vil gerne følge Statsministerens opfordring men der kommer ikke 1000 gæster på en gang. Vi besluttede for noget tid siden at sørger for at der var spritdispensere ved indgangen og i cafeteriet”, fortæller Allan Bak til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm fortæller, at selvom der er en stor uddannelsesinstitution eller en arbejdsplads med mere end 1000 mennesker, så betyder det ikke, at den skal lukke.

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Artiklen fortsætter under annoncen

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Lad os stå sammen ved at holde afstand!

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...