Forældre kan blive klogere på ‘Skærmbørn – små børn og skærme’

Skærmen træder i stedet for nærvær. Arkivfoto
Skærmen træder i stedet for nærvær. Arkivfoto
23. maj 2024 Gråsten Skrevet af: Ole Kæhler

Mange forældre savner viden om, hvor meget telefoner, tablets og andre former for skærme bør fylde i familier med små børn.

Tre aftener i slutningen af maj og begyndelsen af juni inviterer Børns Vilkår og Sønderborg Kommune til foredraget om ’Skærmbørn – små børn og skærme’. På aftenerne vil Børns Vilkår komme med et oplæg om, hvilken betydning skærme har for små børns liv.

Digitale medier fylder allerede tidligt i børns liv. Hvilken betydning har det øgede skærmforbrug for små børns trivsel, og hvilke udfordringer opstår i familien, når skærmen bliver en fast del af hverdagen og træder i stedet for nærvær?

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Afslutningsvis vil kommunes sprog- og læsekonsulent fortælle om, hvordan du som forældre kan understøtte dit barns ordforråd og dermed give dit barn gode forudsætninger for at bruge sproget aktivt og tilegne sig flere ord.

Foredragene finder sted den 29. maj i Ahlmannsparken i Gråsten, den 30. maj på Reimers-Skolen i Sønderborg og den 3. juni i Augustenborghallerne.

Programmet for hver aften er: Kl. 19.00-20.30: Små Børn og skærme v/Børns Vilkår. Kl. 20.30-21.00: Sproglig opmærksomhed v/Hanne Nogel, sprog- og læsekonsulent.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der serveres kaffe, te og kage.

Tilmelding er nødvendig senest den 27. maj på mail til Christina Slot: [email protected]

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...