Forældre og elever er instrueret og klar til hjemmeundervisningen

16. marts 2020 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Fra i dag, mandag, begynder hjemmeundervisníngen af børn fra Sønderborg Kommunes folkeskoler og skoleleder Michael Torp fra Ahlmann-Skolen fortæller, at hans lærere har forberedt skolens forældre og elever.

“Forældre og elever finder opgaver og retningslinier på Aula og desuden har Ahlmann-Skolens lærere været telefonisk i kontakt med hjemmene”, siger Michael Torp til SønderborgNYT.

Han tilføjer, at skolen naturligvis ikke kan sikre, at eleverne får lavet de opgaver, der lægges ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men fra skolens side gør vi, hvad vi kan for, at børnene bliver undervist og det skal bakkes op i de mange hjem”, siger skolelederen.

På Aula er der undervisningsmaterialer, som forældre kan hente og der er delt praktiske opgaver ud til eleverne, hvor der eksempelvis skal bygges en hule og tages en selfie, som eleven skal sende til læreren. Som en del af opgaven skal eleven måde hulen op og beskrive materialerne.

INFORMATION OM COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på

Artiklen fortsætter under annoncen

www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
SønderborgNYTs Corona-kategori

Lad os stå sammen – hold afstand!

HUSK – støt den lokale handel! 

21. maj 2024 Sport, Sønderborg

Gymnasie-fodbold: De blå piger vandt stort over de røde

21. maj 2024 Sport

I dag, tirsdag, er det sidste skoledag for alle de gymnasieelever og HF-elever, som skal til afsluttende eksamen inden længe – og Det Blå Gymnasium fejrede dagen med fodboldkampe mod Statsskolen. Den første kamp, der blev spillet, det var pigerne og her vandt ‘de blå’ en overbevisende sejr på hele 7-0 over ‘de røde’. “Det […]

Læs mere...