Forældre takker medarbejderne i Nejs Børnegård efter et år med Corona

11. marts 2021 Broager

I forbindelse med årsdagen for corona-nedlukningen af Danmark, har forældrene i Nejs Børnegård i Broager valgt at lave en lille happening, for at vise sin påskønnelse af personalet og deres evige gå-på-mod og kreativitet.

Derfor blev der pyntet op i hele fælles-området samt på personalestuen, så det var tydeligt, at der skal lidt fest og farver i gaden, også selvom Coronaen endnu ikke er overvundet.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi mener, at personalet her i Børnegården Nejs i Broager har taget udfordringen op på en helt særlig måde, der har skabt trygge rammer for både børn, forældre og personalet selv, og derfor skylder vi dem tak”, siger Ann Rasmussen fra Forældrerådet.

”Personalet har gjort mere end vi havde turdet forvente under disse særlige vilkår, og det er dejligt at vi kan sende glade børn afsted til en hverdag, der selvfølgelig i høj grad foregår udenfor og i mindre grupper, men som stadig har fokus på at være udviklende og spændende”, siger hun i en pressemeddelelse.

Børnegården har desværre ikke kunnet fejre de almindelige ting i løbet af året, som for eksempel deres sommerfest, jul og fastelavn.

”Og derfor synes vi, at der skulle lidt fest ind på en ganske almindelig torsdag, så børnene og personalet i det mindste kan få lidt ekstra. Og så måtte vi forældre jo nyde fortællingen om det hele, da vores børn kom hjem”, siger Ann Rasmussen.

Overraskede personalet

Da jeg torsdag morgen åbnede børnehaven var min første tanke: ’Pokkers hvad har jeg glemt’. Hele børnehaven var pyntet med balloner, flag og serpentiner. På døren var et fint skilt hvor der står: ’Nu er der gået 1 år, vi vil bare gerne sige tak – forældrene i Nejs’.

Og sikke et år, et år med restriktioner et år hvor personalet har skulle omstille alting fra uge til uge og konstant være omstillingsparate. Sådan har det for medarbejderne og i den grad også forældrene samt deres børn.

”Så torsdag har vi fejret at vi har klaret det første år og at alle vores børn i alle aldre, samt deres forældre, hver gang der er kommet ændringer, har taget dem til sig”, siger medarbejderen.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...