Forbavsende få ansatte i kommunen er sygemeldt

14. april 2020 Samfund

Antallet af sygemeldte medarbejdere i Sønderborg Kommune er meget lavt i dag, tirsdag.

“Jeg følger dagligt tallene for sygemeldte og kan sige, at tallet i dag er overraskende lavt”, siger HR-chef Aase Henriksen til SønderborgNYT.

Aase Henriksen har tallene på sin computerskærm og de viser, der er 25 fra hjemmesygeplejen og hjemmeplejen, der er sygemeldte tirsdag og fra plejecentrene er der 17 sygemeldinger.

“Det svarer til henholdsvis 2,7 og 2,1 procent og sammenligner vi tallet med gennemsnittet for hele 2019, som er 4,6 begge steder, så er dagens antal sygemeldte utroligt lavt”, siger Aase Henriksen, der ikke kan forklare, hvorfor tingene er, som de er.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune har en reservestyrke klar, hvis der pludselig kommer en voldsom stigning i antallet af sygemeldte i hjemmeplejen, hjemmesygeplejen og på plejecentrene.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2022 Frivillige

Børneland efterlyser frivillige hjælpere

16. maj 2022 Frivillige

Der skal bruges mange hjælpere i Børneland, og det er fedt at være hjælper, skriver Ringriderfesten. Som hjælper får du gratis adgang til Ringriderpladsen alle dage, sponsortøj og fuld forplejning. Hjælper man med minimum to korte vagter eller én lang vagt i Børneland, inviteres man med til den store hjælperfest. Årets hjælperfest er koncert i […]

Læs mere...