– Forbrugere vil have svinekød man ikke bliver syg af

15. august 2016 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Svinekød fra grise, der aldrig ikke indeholder antibiotika, hitter hos både forbrugere og producenter.

Derfor lægger flere og flere sydjyske landmænd ifølge TV Syd om til produktion, hvor grisene ikke får antibiotika.

Når engang grisene skal på spisebordet, bliver de solgt af et nyt sønderjysk firma. Wiking Meat. Der har man set potentialet i et marked uden antibiotika.

Alt svinekød, der sælges i Danmark, skal være uden rester af antibiotika. Derfor bliver svinene først slagtet, når medicinen er ude af kroppen. Men det er nyt at grisene nu lever helt uden antibiotika.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er netop vigtigt, fordi samfundet og forbrugerne har brug for produkter, der ikke gør os syge”, siger direktør i Wiking Meat, Ingo Waltersheid, til TV Syd.

5. oktober 2024 Erhverv, Sønderborg

Langsommelig proces forsinker sejlads med de gule turbåde i Sønderborg Havn

5. oktober 2024 Erhverv

Flere har sikkert bemærket, at der nu på andet år ligger to gule både, som ikke bliver brugt, på Dybbøl-siden i Sønderborg Havn. Årsagen er, at der mangler godkendelser til at sejle i farvandet omkring Sønderborg. “Vi arbejder stadig på at finde en løsning, så vi kan få dem godkendt til sejlads her i Sønderborg. […]

Læs mere...