Forbrugerombudsmanden advarer mod opkrævninger fra ABC Collect LLC

23. april 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Forbrugerombudsmanden har på få dage modtaget flere klager fra forbrugere, som har modtaget pakker med ansigtsmasker fra BeautyShop International, som de ikke mener, de har bestilt. Forbrugerne bliver samtidig truet med inkassogebyrer af en virksomhed, der hedder ABC Collect LLC, hvis de ikke betaler for produktet.

Også i Sverige har mange forbrugere oplevet det samme.

Forbrugerombudsmanden anbefaler forbrugerne, at de ikke betaler, hvis de ikke mener, de har bestilt noget.

Artiklen fortsætter under annoncen

ABC Collect LLC har en postboksadresse i Aalborg, og pakkerne, som forbrugerne modtager, indeholder skønhedsprodukter, for eksempel ansigtsmasker.

Forbrugerombudsmand Christina Toftegaard Nielsen, siger:

”Hvis du ikke mener, du har bestilt produktet, så lad være med at betale for det. Kontakt i stedet virksomheden eller inkassobureauet, og gør dem opmærksomme på, at du ikke har bestilt produktet, og du ikke vil betale.”

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...