Forbud mod færdsel på isen – dog med få undtagelser

2. december 2021 Samfund

Den seneste vinter bød på hård frost igennem en længere periode, hvilket resulterede i at flere søer og vandløb frøs til is. Det gør, at der er brug for en kommunal tilgang til færdsel på is.

For at sikre tryghed for borgerne har den lokale beredskabsstab i Syd- og Sønderjylland lavet et forslag til en fælles tilgang til at håndtere et forbud mod færdsel på isen henover den kommende vinter.

Forvaltningen anbefalede, at Sønderborg Kommune tilslutter sig forslaget om et generelt forbud mod færdsel på isen – og forleden tog udvalget stilling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med den bemærkning, at forvaltningen skal udpege 3-7 søer eller lignende i kommunen, hvor muligheden for at færdes på isen undersøges, når vejrliget tillader det, så har Teknik- og Miljøudvalget godkendt forslaget.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...