Foredrag: Den dag verden gik i stå

18. marts 2019 Samfund

Den 26. februar 2012 kørte fire unge mænd sig selv ihjel en tidlig morgen på Køgevej ved Tjæreby, da de var på vej hjem fra byen.

Dødsulykken satte hele Roskilde på den anden ende.

Ikke mindst familie og venner var chokerede og i sorg over at miste deres kære.

Tre af dem spillede i KFUM og var dagen før vendt hjem fra en træningstur i Tyrkiet. En femte ven var blevet hentet af kæresten en time før og sad derfor ikke i ulykkesbilen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ulykken skete en frostklar nat.

De kørte for stærkt og ramte et træ.

Nu ligger de unge mænd begravet ved siden af hinanden på Havdrup Kirkegård.

Den ene af de afdøde var 18-årige Kenni Offersen.

Hans far og søster, Poul og Pernille Offersen, har skrevet bogen, ‘Du som er i Himlen – os der er tilbage’. Den handler om ulykken, sorgen, og om hvordan de to er kommet videre i livet, efter at have mistet en højtelsket bror og søn, skriver FOF-Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 20. marts klokken 19  gæster Poul og Pernille Offersen MultiKulturhuset, hvor de i samarbejde med FOF-Sønderborg holder foredrag i MultiKulturhuset om hændelsen, tabet og om hvordan man som efterladt kommer videre i livet.

Tilmelding til foredraget, som koster 100 kroner, skal ske HER til FOF-Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Gråsten, Samfund

Klimadebat med klimaekspert Jesper Theilgaard i Ahlmannsparken

28. november 2021 Gråsten

Hvad er der sket, siden den sidste klimadebat i Sønderborg for to år siden? Hvor meget er klima-situationen forværret? Hvilke tiltag er der taget i henholdsvis Danmark og EU og hvilke tiltag er planlagt for de kommende år? Gør vi nok for at bekæmpe den globale temperaturstigning? Disse spørgsmål kommer igen til debat, når klimaekspert […]

Læs mere...