Foredrag: Hvad sker der i og med Kina?

26. januar 2022 Kultur
Mogens Lykketoft. Pressefoto
Mogens Lykketoft. Pressefoto

Hvad sker der i Kina?

Hvad sker der med Kina?

Er Kina en trussel eller en nødvendig partner?

Hvilken vej går Kina under Xi Jinpings enevældige og ensrettede styre?

På biblioteket i MultiKulturhuset kan du tirsdag klokken 19 få et bud på disse spørgsmål af Mette Holm og Mogens Lykketoft. De kan tilsammen bidrage med enestående viden og erfaring om Kinas udvikling de seneste fire årtier og give et bud på fremtiden.

De to kan levere en enestående fortælling både om og fra Kina i jordhøjde med befolkningen og om oplevelser med de højeste magtcirkler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver biblioteket i en pressemeddelelse.

Mette Holm har siden 1981 opholdt sig og rejst rundt i kæmpelandet i sammenlagt ti år – som studerende, udenrigskorrespondent, rejseleder og privat rejsende.

Mogens Lykketoft har siden 1978 besøgt Kina i alt 18 gange – i både delegationer, som finans- og udenrigsminister og formand for FNs Generalforsamling og privat rejsende.

Billetter sælges på bibliotekets hjemmeside og på bibliotekerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...