Foredrag: Intime billeder og videoer på nettet – hvad gør man så?

15. november 2018 Samfund

Hvad sker når man unge mennesker bliver krænket på digitale medier, hvad kan man gøre?

På biblioteket i MultiKulturhuset kan du tirsdag 20. november kl. 16 møde Sofie Slangerup, som har været udsat for at få en intim video delt på nettet, da hun gik i gymnasiet. Hun fik en historisk stor erstatning i en civil retssag.

I den såkaldte Umbrella-sag blev cirka 1000 unge i Danmark i januar sigtet for at dele børneporno på sociale medier. Mange af de sigtede unge oplyste, at de ikke vidste, at det var ulovligt. Men seksuelle krænkelser er blevet en del af unges hverdag på nettet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hør Sofie Slangerups beretning og hendes råd til, hvad man skal gøre. Sidste del af arrangementet vil være en workshop, som handler om, hvornår brugen af nettet bliver grænseoverskridende.

Der er ingen entré til arrangementet – man møder bare op.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Regionsrådsvalg: Regionsrådskandidater tager en tur gennem byen

22. oktober 2021 KV21

Fredag eftermiddag gik Mette With Hagensen og Jette Damsøe Henriksen en tur gennem Sønderborg midtby og de to regionsrådskandidater fik følge af borgmester Erik Lauritzen og andre socialdemokratiske partifæller. Og det giver god mening at gå ud og møde de kommende vælgere. “Når vi går på gaden, så har vi samtaler med folk, som vi […]

Læs mere...