Foredrag: Intime billeder og videoer på nettet – hvad gør man så?

15. november 2018 Samfund

Hvad sker når man unge mennesker bliver krænket på digitale medier, hvad kan man gøre?

På biblioteket i MultiKulturhuset kan du tirsdag 20. november kl. 16 møde Sofie Slangerup, som har været udsat for at få en intim video delt på nettet, da hun gik i gymnasiet. Hun fik en historisk stor erstatning i en civil retssag.

I den såkaldte Umbrella-sag blev cirka 1000 unge i Danmark i januar sigtet for at dele børneporno på sociale medier. Mange af de sigtede unge oplyste, at de ikke vidste, at det var ulovligt. Men seksuelle krænkelser er blevet en del af unges hverdag på nettet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hør Sofie Slangerups beretning og hendes råd til, hvad man skal gøre. Sidste del af arrangementet vil være en workshop, som handler om, hvornår brugen af nettet bliver grænseoverskridende.

Der er ingen entré til arrangementet – man møder bare op.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...